Nå skal jeg jobbe hardt og fokusert!

Det deilige i denne fasen, når en bestemmer seg for noe og satser, er at en får så mye energi!! Om en lar tvilen komme en til gode kommer en ingen vei. For meg, sånn jeg ser på livet, er det herfra og ut, alltid! Vi skal ta lærdom av det bak oss, ta det med oss inn i fremtiden og satse. Satse på en selv sånn, som jeg satser på meg selv nå.

Jeg analyserer og lytter i prosessen og ser en plan formes. Eller planen har lenge vært den samme, men det er nå den skal realiserer et og et steg. Kvinner som våger kommer i løpet av 2018, og se bare der...jeg har lært! Sier ikke noe om når, bare at det kommer og det når jeg er klar. Et og et steg nå Trine, ikke stresse, men sørge for at det blir knallbra når det kommer.

Hva det blir?

Ja nå kan du lure hehe og jeg skal fortelle mer og mer. Jeg lover å dele litt og litt på bloggen når jeg kommer skikkelig i gang. På dette stadiet legger jeg de overordna planene, strategien. I neste fase er det innhold og læring, deretter den store planen med hvor og når. Universet Kvinner som våger har jeg sett for meg i hele seks år. Drøvtygget frem og tilbake. Det blir knallbra og endelig skal det ut. UT av mitt hode og resten av verden skal se det jeg har gått svanger med.

Svangerskapet tok litt lenger enn 9 mpneder, men plutselig møter du mennesker på din vei som digger konseptet og visjonen....og vips, en jobber ikke alene med det lenger. Jeg har en mentor som jobber med innhold sammen med meg, i tillegg til en digital spesialist hvor jeg kan bryne meg på prosessen og som kan mye om det jeg ikke kan.......dette er for meg perfekt. Jeg skal ha fokus på bloggen, treningen min og de to kundene jeg jobber med mens jeg bygger. For meg en perfekt arbeidssituasjon som gir meg masse frihet til å jobbe fra hvor jeg vil.

Derfor bestilte jeg like greit denne uken sydentur i mai neste år. Sammen med Hanne. Vi var på Korfu i juni i år, les bare her http://www.trinegrung.no/2017/06/13/nar-ferien-funker/, og likte den form for ferie. Sol, trening, bading og lesing på dagen, jobbing og gode samtaler på kvelden. Helt rolig og fokus på oss selv. Ikke noe fest og basar som ikke gir meg noe. Har rett og slett ikke behov for det.

Jeg tenker jeg og skal reise bort noen dager i januar/februar for å fokusere på Kvinner som våger. Gå i dybden og planlegge, helt for meg selv. Kanskje tar jeg med en fotograf jeg skal samarbeide med, for er det noe jeg trenger i denne prosessen så er det nye bilder. Hele denne bloggen og nettsiden min skal få en solid makeover.....kommer i helt ny drakt i løpet av våren 2018. JEG GLEDER MEG SÅNN!! Takk for at du følger, det er herfra og ut. Læringen fra tidligere er med i sekken og jeg brøyter nye veier.

Jeg er vel den eneste i landet som lever av en blogg uten en annonse og det er jeg stolt av. Punktum. Jeg liker ikke annonser.