Klar for FOREDRAG!

Det er lørdag morgen og jeg er klar for foredrag i Drammen. En god venninne av meg har lenge jobbet for å bygge opp Senzie Akademiet, og jeg er så stolt av reisen din Vibeke. Du er råflink og virkelig en kvinne som våger! Du laget deg en plan og bygget sten på sten, og ikke minst tok du meg med til det stedet som enda er mitt favorittsted i verden, ULPOTHA Sri Lanka. Les om turen til Ulpotha fra 2015 her http://www.trinegrung.no/2015/06/01/ulpotha-en-reise-til-sri-lanka/ , det var reisen sin det! Indre reise med yoga to ganger for dag, arjuvediske behandlinger langt inne i regnskogen og ikke minst ro. I to uker. Elsket hver minutt.

Idag har du samlet over 200 hudinteresserte i Drammen og jeg skal holde foredrag om hvordan de skal bruke mulighetene i sosiale medier. Tusen takk for tilliten, det setter jeg stor pris på!

Det var jo huden min som først fikk oss til å begynne å prate sammen for mange år siden Vibeke. Du ønsket så inderlig å hjelpe meg, siden du så hvor mye jeg slet den gangen huden min virkelig trengte tilsyn. Det var jo medisin som måtte til for at jeg endelig skulle få roet min voksende nese og rosacea, men du var interessert og brydde deg.

Du kan lese innlegget om hva som skjedde med min hud fra A til Å her http://www.trinegrung.no/2017/08/01/fikk-hud-slett/

Nå skal jeg snart på scenen og er spent. I skrivende stund er det flinke damer som lærer andre om å bli god på hud. Forstå mekanismene som skal til for at vi tar vare på den. Kosthold har og mye å si for at huden skal være fin, det har jeg erfart.

Jeg ser med en gang om jeg har trykket noe i tryne som ikke funker. Huden min blir rød og irritert, og melkeprodukter er FOR MEG verstingen. Her er vi alle ulike og jeg anbefaler å gå til fagfolk for å definere hva som kan trigge din hud. Men spis rent og ubehandlet mat. Hold deg unna ferdiglaget mat og sukker. Så kommer en  langt, helt klart.