HÆ, hos gynekologen?

Dette hadde jeg aldri trodd, at den årlige sjekken hos gynekologen skal bety nye muligheter. De som har lest bloggen min lenge vet at jeg er over snittet opptatt av hva mat gjør med kroppen vår, og gynekologen jeg bruker er like opptatt av dette som jeg er. Eller noe mer, for hun studerer emnet og har så mye kunnskap at jeg kunne hørt på henne i timesvis.

Jeg kom i overgangsalderen veldig tidlig. Allerede i en alder av 39 merket jeg hetetokter og de ulemper som kommer når vi kvinner når en viss alder, vanligvis noe eldre enn 39. Men ikke hos heldiggrisen meg. Jeg måtte selvfølgelig, etter mange år med stress, få dette veldig tidlig.

Jeg merket det ved ekstreme hetetokter og det var som å skru på en ovn fra 0-100 på ti minutter. Jeg fikk andre plager i kjelleretasjen, men de egner seg ikke på bloggen. Det får da være måte på hvor mye jeg skal dele, men akkurat dette med kvinner, kosthold og hormoner engasjerer meg veldig.

Jeg skal snart ha et møte med teamet til gynekologen, for hun åpner en spennende klinikk i Drammen som jeg virkelig gleder meg til å høre mer om. Dette blir en privat helseklinikk med flere tjenester som funksjonell medisin (hormonbehandlinger), medisinsk SPA, jordmortjenester, helse-coaching med mye mer. SÅ SPENNENDE!

Du kan være 100% sikker på at jeg hele veien kommer til å blogge ærlig og aldri anbefale noe jeg ikke selv har testet i hjel først. Jeg er ikke en sensasjonsblogger, selvom overskriften i dag muligens kan virke litt sånn.

Mens dagens tanker kretser i hodet kjenner jeg på en ro og tilstedeværelse. Jeg sitter på min favorittcafe i Drammen og jobber med mitt nyte nettkurs. Jeg vil gjerne, i den anledning, anbefale en nettside jeg bruker for å lage presentasjoner. Min designer Nina Bea anbefalte meg denne siden og jeg digger den. Canva.com har løftet mye visuelt til et nytt nivå for meg og det er så enkelt. Sjekk ut om du trenge å lage gode presentasjoner.

Lag deg en super dag! Melder du deg på nyhetsbrevet mitt kommer det ukens oppdatering fra bloggen hver lørdag, pluss jeg sender en personlig hilsen om prosessen min hver søndag morgen. Hvis du vil så blir jeg glad for å dele enda mer. Klem herfra!