Seiersbrøl etter supert foredrag

Jeg er på visit hjemme i Stavanger (tenk etter over 20 år sier jeg forsatt hjem.....hva skjer med det, Drammen er jo hjem), og mange fikk fort nyss om at mine bein stod på Vestlandet. Stavanger Høyre hanket meg inn for å holde foredraget "Kvinnen som våget", og samme kveld måtte jeg sitte ringside når mitt tidligere modellbyrå skulle ha sin siste visning etter 32 år i faget.

Alt fordi jeg oppdatert snap med GEOtag Stavanger. Kjekt med herlige folk som følger med på mine sprell!! Ingenting er som å reise hjemover en tur, henge med "de gode gamle" og mimre på gamle turstier. Mosvannet og Stokkavannet er must have when in Stavanger.

Foredrag Kvinnen som våget. Jeg har fått noen innspill fra en medforedragsholder, som er veteran i foredragsbransjen, og derfor har jeg gjort noen endringer på det jeg formidler. De viste seg å være vesentlige. At jeg aldri tenkte på de før! LOVE it!

Denne karen hørte meg holde foredrag ved en annen anledning og vi hadde en påfølgende kaffeprat hvor rådene kom som perler på en snor. Han mente jeg var knallgod på scenen (takk for det då), at jeg hadde en super historie å fortelle, men savnet litt hvordan jeg hadde fått til alt?

- Hvordan jeg har fått til alt? Hæ? Jeg vet ikke, var mitt svar, jeg bare gjør ting jeg. Hopper i det og sier ja til alt som virker moro.

Men den setningen fikk meg til å tenke, og igjen gå over karrieren min. Sortere nøye ulike endringer underveis og hvilke endringer jeg faktisk gjorde. Fysisk. Og vips, et helt nytt foredrag oppstod og hele utgangspunktet til Kvinnen som vågetble endret.

  • Hva gjorde jeg for å få meg jobb i NRK P3?

  • Hvordan kom jeg dialog med TV Norge for faktisk få lede fire programmer for de?

  • Hva skrev jeg i mailene som tok meg til Oprah?

  • Hvordan bruker jeg sosiale medier til å bygge nettverk?

En helt ny læringsverdi for de som hører på og igår fikk jeg plutselig muligheten til å teste om det funket. Og det opplevde jeg virkelig at det gjorde! SÅ MORO! Fikk etterpå gode tilbakemeldinger og opplevde at alle mente det. STOLT!

Les gjerne mer om mine foredrag her http://www.trinegrung.no/foredrag/

Gleder meg til å holde masse foredrag i 2018, for det står på planen min. For jeg har endelig en plan for både bloggen, nettkursene mine og veien videre. Mer kommer veldig snart!