Skal du kaste alt? Seriøst?

Idag fikk jeg en mail fra en som følger mailinglisten min, sender ut hver søndag) og jeg ble så inspirert over det hun skriver til meg etter å ha lest mine ord denne uken. Jeg sier det igjen, jeg har de beste blogg/mail leserne ever! Hun har, som meg, virkelig valgt å ta tak i seg selv, børstet støv av det meste og tatt grep. Les selv hva hun skriver:

Tusen takk for inspirerende, kloke og interessante mail fra deg! Alltid spennende og aktuelle ting du tar opp. Er kanskje også fordi jeg er i samme fase som deg i livet, hvor jeg går igjennom kjempestore prosesser med meg selv. Det skjedde bare automatisk når jeg rundet 40, ( blir 44 om noen uker) at jeg ønsket en skikkelig opprydning i livet mitt på alle felt.

Opprydning boktavelig talt.

Jeg begynte med huset - i alle skuffer og skap, boder, loft, garasje har jeg ryddet og kastet, og kastet mer...og mer...det er en prosess å kvitte seg med ting, så det har tatt 1 år nå, og nå er det nesten tomt overalt!

For en enorm lettelse innvendig, vi trenger så utrolig lite egentlig i hverdagen! Har 2 barn, på 8 år og på 10 år. Alt av leker, klær, utstyr, ting og tang - ALT er gitt bort eller kastet. Mine ting og mannens -  alt er gitt vekk. Så utrolig deilig å ha det rent, ryddig og oversiktlig i absolutt hele huset!

Alle tingene stjal så mye tid og energi fra meg, NÅ kan jeg på alvor ta tak i meg selv - DER trengs det om ikke enda større opprydning! Jeg begynte med det enkleste først - huset :-), så meg selv, men nå er det mye lettere å fokusere merker jeg, ryddeprosessen har begynt og jeg må nå rydde i meg selv.

Hilsen T

Jeg blir så imponert og det er akkurat dette jeg har blogget så mye om. Bestemme seg for en ny retning, begynne å ta et og et steg i den retningen og legge en langsiktig plan for seg selv. Hvor vil jeg, hvorfor vil jeg dit, hvordan ønsker jeg endringen skal være for meg og hva er steg 1? Og så begynne.

Vi MÅ ikke virre i det samme mønsteret om en merker at det ikke gir en noe. Søk ny kurs, nye endringer og begynn med steg 1. Jeg er på steg 3 på min 10 trinns plan og livet bare gliser mer og mer. Noen ganger faller jeg litt tilbake og da justerer jeg igjen. Tillater meg tre rolige dager og så er det opp igjen. Alt er bra nok. GOD SØNDAG! Jeg ble så glad for den mailen at jeg måtte bare dele den med deg.

PS Stavanger gjør meg alltid godt. Var på den beste turen med min herlige svigerinne i dag. Gode samtaler, engasjement og selvfølgelig løste vi alle verdensproblemer. Det er bare å ringe oss, vi har call på det meste haha.