Planer for bloggen videre?

GOD MORGEN! Jeg har lenge vært i tenkeboksen angående bloggen min. Usikker på hvor ofte jeg skal skrive, hvilket innhold leserne mine vil ha og i det hele tatt vurdert om jeg skal legge den ned. MEN, det skal jeg ikke, må sies, men alle trenger en plan for å gjøre tingene i riktig rekkefølge og ikke minst i henhold til det lesere ønsker.

Det har jeg holdt på med lenge og har bestemt meg for to ting: Trine er ei som elsker å dele og ikke minst tidvis elsker å lette trykket med å skrive noe som er relevant for meg. Men er det like relevant for deg? Du velger å klikke deg inn her for å lese men har du noen gang reflektert over hvorfor?

Er det fordi : 

  1. Det jeg skriver ofte treffer deg som menneske?

  2. Du er nyfiken på det jeg driver med?

  3. Du vil lære noe om det jeg kan : sosiale medier?

  4. Du ønsker å utvikle deg og liker mine refleksjoner rundt utvikling?

Håper du gidder å kommentere for jeg lurer virkelig på dette. Jeg holder på med årsplan for 2018 og det kan bety mye blogging fra meg, om du ønsker det. For uten deg som leser som har jeg jo ingen som ønsker å høre fra meg. Forstår du hva jeg mener?

Jeg elsker virkelig bloggen min og har holdt på i mange år. Underveis, som blogger, har jeg gjort valg mange ikke forstår, i ettertid ikke jeg heller, men er det ikke sånn for oss alle? Ikke alle planer går igjennom og en endrer retning. Det er menneskelig slik jeg ser det.

Men en ting er sikkert. Skal jeg blogge igjen hver dag, som jeg gjorde før, er det vesentlig for meg at DU ønsker det og HVA du ønsker å lese noe om? Kan du ikke legge igjen en kommentar sånn at JEG vet det. Tusen takk!! Og svar på det over....1, 2, 3 eller 4?

Les og innlegget hvor jeg anbefaler, det jeg tror er, årets beste serie : http://www.trinegrung.no/2017/10/16/sint-bitter-straffer/