Livet er en kreativ prosess

20130115-230112.jpg  20130115-230834.jpgJeg vet. Selvdiggerbilde. Men jeg likte det, morsomt bilde jeg tok i syden. Verre er det ikke og jeg lever og ånder for mottoet: En får det aldri mer morro enn en gjør det selv! Og jeg har det morro om dagen. Kjenner energien er virkelig på vei tilbake og elsker det!

Du kjenner sikkert følelsen av å ha vært i en lang tunnel i flere måneder, men plutselig skimtes lyset lenger framme og det er ikke skummelt å sette opp farten for å komme i mål. Faren med meg er at farten ofte blir for stor, men er nå obs på at Trine må gjøre annet enn å jobbe og skal derfor på kino imorgen. Ikveld ble det powerwalktur!

Jeg holder på med en kurs side som skal lanseres i løpet av noen måneder. Jeg har jobbet med tanken lenge og endelig tar jeg sats. Gleder meg vilt masse! Både til å dele erfaringer og kunnskap, men mest til å jobbe med folk som virkelig ønsker å lære om det jeg har kunnskap om. I slutten av måneden skal jeg til Nice for å legge planer og lære alt det tekniske. Kjempespennende!!!

Livet har bratte læringskurver , og jeg kan love deg jeg har lært mye de senere årene. Vi lærer alle så lenge vi lever, og noen av oss litt hardere enn de fleste. Alle mine drømmer og visjoner blir en realitet, men noen ganger tar tingene litt lenger tid enn jeg først hadde trodd. En ting vet jeg: Jeg vet jeg kommer til å lykkes til slutt! Ganske deilig :-) natta kjære leser!