Nytt år, ser mange muligheter

Vi har godt i gang med det nye året og som alltid elsker jeg mandager. Mandager er litt som å starte på et nytt år....en kan glemme helgens usunne innslag og starte på nytt, med nesten blanke ark. Uken i syden er en saga blott og hverdagen er igang igjen. Egentlig veldig glad for akkurat det, for ingenting er mer forutsigbart og levbart enn hverdagen. Aldri glem at det er hverdagen som gjør at ferie smaker ekstra godt.

Jeg går en travel tid i møte. Masse Chills-møter for å få ting på plass, kurs i Nice hvor jeg skal ta mange viktige steg for min onlinetilstedeværelse (gleder meg sinnsykt), jobbe med design for bloggen og en ny kurs side som skal opp i løpet av kort tid, ta bilder til bloggen (gud jeg som skulle ned noen kilo før denne shooten, helsiken), lage plan for hele 2013, gå i møter vedrørende et tv-konsept jeg har fått tilbud om....i det hele tatt så skjer det ganske mye om dagen.

Ja, tv- konsept, det er ganske spennende. Et sosiale medier program, hadde ikke det vært gøy!? Jeg har takket pent nei til det meste av tv-programmer det siste året, til og med stuping i beste sendetid! Hvem i alle dager så for seg at jeg skulle boltre meg i badedrakt i beste sendetid? Som om seerne hadde hatt godt av det? I DON'T THINK SO! Men lykke til deltagere som valgte å stupe foran halve norge....hoho.

Jeg har hjemmekontor på mandager og jeg må snart springe gjennom dusjen.

Bilde tatt 14.01.13 kl. 10.01

Sjekk hu som har ligget på strande med solbriller! LÆTTIS! OG rosaceaen på nesen reagerte skikkelig på solkremen jeg hadde kjøpt.....kom gjerne med tips om du vet om en krem som går med rosacea!? Ser ut som Rudolf uten sminke.....takk Gud for Ripar Cover som virkelig dekker min problemnese. Jeg vet, jeg burde som bloggere fleste stæsje meg til bilder på bloggen, men ærlighet varer lengst og slik våknet jeg i dag. Jeg har det bra og det er det viktigste! De som ønsker jåleri inspo kan bare se bilder i alle nettaviser fra Golden Globe. De fleste der våkner og opp med mårratryne, bare nevner det!

Redigerte innlegget.....etterbildet var nesten et must. Hihihihihi

Bilde tatt 14.01.13 kl. 10.51