Merkelig, men flott film

Jeg elsker kinolivet og går så ofte jeg har mulighet, ihvertfall når noe mange anbefaler ruller på lerrete. "Historien om Pi" er det mange som snakker om og derfor pakket jeg vesken full av lavkarbosnacks og dro avgårde ( jada, jeg har begynt på lavkarbo, blogges om akkurat det senere. Tilbake til lerrete)Filmen forteller historien om en indisk gutt som er kalt opp etter et svømmebasseng i Frankrike. Allerede her spacer den litt ut. Videre blir en selv nesten båtsyk siden det meste skjer på ei lita jolle. Denne indiske Pi sammen med en bengalsk tiger. Hjelp! Fantastiske bilder, flotte skuespillere, digg å de den i 3D, og fantasifull historie.

20130117-000300.jpg Jeg angrer litt på at jeg ikke så den med barna, for denne hadde de blitt fengslet av. Tyr nok til Get boksen når den kan leies der. Den var litt langdryg enkelte steder og en ble litt lei av båtscenene innimellom, men totalt sett en film verdt å se. Natta!