Hjelp meg å velge!

Jeg har lenge snakket om at designet på bloggen skal endres. Friskere og nyere farger skal inn, jeg skal ta nye bilder om ikke så lenge, og i tillegg bygger jeg en kurs-side som skal minne om bloggen i farger og design. Jeg står mellom to ulike fargekombinasjoner og jeg klarer ikke helt å velge! Det er ikke lett dette for det er mange aspekter å tenke på. Bloggen min er rettet mot kvinner (VELDIG glad for de mennene som stikker innom) mellom 26-48 ca, den skal være innbydende og ha energi over seg. Jeg har mye energi selv og derfor ønsker jeg at dette skal gjenspeiles i bloggen.

Privat elsker jeg lilla og oransj. Det er to av mine absolutte favoritter. Derfor har jeg spurt på min facebookside om hva de ville valgt av farger og heldigvis har vennene mine der engasjert seg. Virkelig engasjert seg! Inspirasjonshuset på Hamar kom med en liten kommentar og vips så endret jeg lilla til turkis, en annen av mine favorittfarger som jeg glemte litt i det hele. Hva synes du?

trinegrungfarger3

trinegrungfarger2

trinegrungfarger4

Eller ender vi opp med en friskere lilla sammen med den oransje? Jeg klarer ikke å bestemme meg, hva likte du best?

trinegrungfarger5

Den siste, nummer tre, har endret litt på turkisen og oransjen. Jeg har ikke peiling på farger og kombinasjonen men kanskje noen blogglesere har? Hva tenker du, 1,2 eller 3?  Jeg har min favoritt men røper den ikke enda ;-)