Aldri glem deg selv

Don´t change so people will like you. Be yourself and the right people will love the real you! Tenk litt på det utsagnet, det har jeg selv tenkt masse på de siste dagene, egentlig det siste halve året. Hvilke type mennesker gir en energi, hvilke type mennesker og situasjoner tapper en for energi, og hvem er egentlig jeg, hva er jeg og hvor vil jeg?

En ting som mange kvinner sliter med er å se sine egne styrker. Vi kvinner er verdensmestere i å se våre svake sider og ikke minst å snakke "ned" til oss selv. Vi er eksperter på å vite hvilke feil og mangler vi har, men roser oss selv aldri. Jeg har et motto i 2013 og det er å skryte til meg selv, ikke av meg selv, det er noe annet.

Så hvordan finner en sine styrker, hvordan setter en ord på de? Jeg bruker en flink coach og har den siste uken lært mer om meg selv enn noen annen gang. Jeg er skrudd sammen sånn at jeg bare står på. Jeg stopper ikke opp og tenker over disse egentlige viktige tingene i hverdagen, jeg bare turer på.

På tirsdag reiser jeg til Nice for å besøke coachen som jeg bruker. Da skal du få "hilse" på henne. Jeg blir altså coachet via Skype og digger det. Ja hun er norsk men bor i NICE! Gleder meg helt sinnsykt, skal blogge masse når jeg er der og dokumentere hele denne reisen jeg er på nå.

20130124-093437.jpg Er du flink til å se dine egne styrker? Eller er du som meg og kun ser dine svake sider og har hovedfokus på de?