Fantastiske Røykenmarka

Det er to år siden sist vi la ut på ski i marka her hvor vi bor. I fjor var det knapt snø til å dekke terrassen, men i dag var føret og været perfekt. Det har vært ufattelig kaldt i det siste og jeg kikker med laaaange blikk på bildene vennene i Stavanger legger ut. Snøfritt og mange grader varmere. Vi har hatt minus 22 på det kaldeste den siste tiden, men i dag var det perfekt med minus 5. Vi bor to minutter unna løypene og det er ufattelig digg å spenne skiene fast utenfor garasjen og bare nyte naturen og marka. Her kan vi gå i timer på ski, helt til Lier og Asker om ønskelig.

20130120-145258.jpg

Hvis du bor på disse trakter er det veldig fint å parkere på Spikkestad og gå over golfbanen inn i marka. ROS-hytten er et populært sted å kjøre innom for kakao og pølser. Idag var datter jeg og jeg reserpar i løypene og gikk 1,6 mil. Det var så deilig at jeg har ikke ord!

Jeg har levd på lavkarbo i nesten to uker og deilig å gå lenge på ski uten å bil sulten i det hele tatt. En god omelett, litt roastbiff og paprika var min frokost....og seks timer senere er jeg nesten forsatt ikke sulten! Helt stabilt blodsukker så det er tydelig at kroppen responderer godt på denne livsstilen. Holder deg oppdatert....fin søndag til deg og dine!