Snu en dårlig dag!

Du leste kanskje bloggen imorges? Hvor jeg skrev om dårlig selvtillit? En ting er sikkert, det er ikke første gangen bloggen OG blogglesere har løftet dagen mange hakk. Det er noe med det å sette ord på ting, det starter en prosess i hodet. Derfor er jeg så glad for å ha denne bloggen. Jeg sitter her i min lille krok i huset foran skjermen og hiver meg over tastaturet, nå med fornyet energi.

Hva gjør du for å snu dårlige dager? Etter jeg blogget imorges leste jeg blogginnlegget to og tre ganger. Fulgte nøye med på kommentarene, hentet inspirasjon i alle ordene og vips så bestemte jeg meg for å gjøre noe med det. Små steg, men viktige steg.

Mine enkel grep i dag, babysteps:

  • ryddet hauger med klær i rolig tempo med rolig musikk på ørene
  • vasket like mange hauger med skittent tøy som dukket opp
  • ordnet i noen skap/papirer på kjøkkenet
  • sendte sms til en venninne og avtalte treningstur (det var den som ble avgjørende, kommer tilbake til den)
  • planla SPA behandling på eget bad etter endt treningstur
  • luktet masse på datteren som er hjemme syk
  • bestemte meg for å tenke positive tanker

Det kan se ut som jeg gjorde en bråte med ting, men jeg brukte hele dagen og passet på at alt skulle gå i rolig tempo. Dette var viktig for meg for at jeg ikke skulle føle jeg stresset. Det som virkelig snudde dagen var en svært hyggelig sms fra herlige Suzette i Stavanger og treningsturen med min gode venninne Kathrine. Venner som bryr seg, viktig!  Vi skravler på turene på inn og utpust, snakker om utfordringer i hverdagen med travle jobber og aktive barn og like aktive menn. Hun er virkelig en god sparringspartner og det er så viktig med gode venninner hvor en kan slappe av og prate om de viktige tingene.

Hva gjør du på slike dager hvor ting ser svart ut? Snur du det selv eller velger du å dvele ved det? Jeg tenker ofte på menn som kanskje ikke er like åpne og skravlete som oss kvinner. Hva gjør dere når dere kjenner ting ser litt svart ut? Hvem snakker dere med ? Har dere behov for det i det hele tatt?

Etter SPA-stund på badet kjenner jeg energien er tilbake. En time for meg selv med kroppskrubb, maske, pleie av føtter, kur i håret og god dusj. ENERGI! Har du noen gode tips å dele?

Del gjerne på Facebook for kanskje en god venninne/venn av deg har noen gode tips?

IMG_7096