Hva skjer med dårlig selvtillit?

IMG_7033IKKE GLEM Å ABONNER PÅ MINE NYE FLOTTE NYHETSBREV TIL HØYRE I MENYEN HER! STOLT, DE ER FINE. LEGG INN MAILEN DIN OG DET KOMMER ET I UKEN I INNBOKSEN DIN! Vi nærmer oss et nytt år. Et nytt år fylt til randen med muligheter og blanke ark. Jeg liker blanke ark og mulighetenes marked, det er liten tvil om det.

Men i det siste har det skjedd noe med meg som jeg ikke liker. Det har gått over en lang periode men jeg har først oppdaget det i det siste. Jeg har blitt ufattelig usikker på meg selv, jeg har rett og slett dårlig selvtillit. Jeg er sterk på mine områder, det er liten tvil om det og da er jeg sterk som gråstein, men i enkelte settinger blir jeg som en liten unge. Jeg tar lett til tårene, og det er noe som jeg egentlig alltid har gjort, men i det siste av helt andre årsaker. Jeg liker ikke utvikligen og må ta noen grep.

IMG_1929

Her kommer du, kjære leser inn i bildet, jeg trenger litt råd og litt puff i ryggen. På veldig mange områder fremstår en jo alltid som "perfekt" og har alt på stell, men bloggen min heter rett fra hjertet og da må jeg snakke om tingene som de er. De er ikke helt ok om dagen. Det er mange elementer på en gang og grunderlivet tærer på. Jeg skal få til både Chills og flere prosjekter jeg har på trappene i 2013, men jeg skal love deg det har en pris. Og den begynner å koste.

Jeg trodde lenge at litt ferie skulle hjelpe på, og på et vis gjorde det det. Syden og varmen bidro til at alt ble lysere en periode. Faren oppstår når en kommer hjem fra ferie og forsetter i samme spor som før ferien, det må gå galt da. Det har ikke gått galt for min del, men jeg lurer på om denne snikende følelsen av usikkerhet kommer av jaget? Hva tror du? Er det fordi en er sliten eller er en på feil spor?

Den tanken er skremmende, den at en er på feil spor. At ikke hjertet og hjernen får det påfyllet begge trenger for å gjøre meg "hel". Har du tanker om dette? Kanskje jobber jeg med sosiale medier på en feil måte? Kanskje bør jeg ha en annen innfallsvinkel? Det er liten tvil om emnet jeg ønsker å jobbe med, det elsker jeg og brenner for, men kanskje det er formen jeg har valgt som er feil?

Denne usikkerheten kan ihvertfall ikke brukes til noe. Jeg vil ikke at den skal bo i kroppen min. Flytt ut og plag noen andre. Har du noen gode tips kjære leser?

Jeg la inn lenken her og jeg, abonner på mitt nyhetsbrev. Tusen takk!!