Bloggen er i endring

Vi nærmer oss 2013. Et nytt år med bare blanke ark og ekstra fine fargestifter for meg. Bloggen skal pusses opp og jeg tråler nettet for inspirasjon. Farger, design, type bilde til header...alt skal i løpet av januar fornyes og jeg gleder meg masse. Jeg elsker dennr kreative prosessen å endre ting. Jeg klarer aldri helt å bestemme meg, men heldigvis har jeg flinke Eigil som hjelper meg, og Mona som skal ta bilder. Uten de hadde det blitt slik det er videre.

Trine 1812Det er farger det står på i første omgang og her er Facebook genialt å bruke. Jeg spurte både på Facebookprofilen min og Facebooksiden min  om bloggen skulle være oransj eller lilla? Bloggen ble enstemmig valgt til å være oransj. Ikke hele siden, men elementer i oransj som dekorfarge. Nå gjenstår det å høre om du kjære leser er enig? En frisk oransj farge, er det veien å gå? Alternativt blir det lilla, men jeg holder på å bygge en kurs side og den tenkte jeg kunne være lilla. Litt roligere.....men hører gjerne hva du synes i kommentarfeltet!

Jeg må ha noe som er litt friskere i designet, er du ikke enig? Det er så mange flinke på nettet og tips meg gjerne om sider som er bra i kommentarfeltet. Både design og farger. Jeg skal bruke mye tid i romjulen på å bestemme meg for hvordan den skal se ut. Tips meg gjerne, tusen takk!

Ikke glem at det kan lønne seg å abonnere på nyhetsbrev i 2013. Jeg har noen hemmeligheter på gang som er til nytte for mine fine lesere. Bare nevner det, helt opp til deg.