Trine på høye hæler

Du leser mine skrevne ord her på bloggen men jeg tar det ikke for gitt at du aner så mye om meg. Du kan lese mer HER, men stort sett inviteres du inn i min trivielle hverdag på disse nettsider. Det du kanskje ikke vet er at jeg er 180 cm høy. Jeg er altså one tall fuck....og for egen del har høye hæler nesten alltid vært et ikke-tema.

Du kan jo tenke deg hvis jeg trør oppi 8-10 cm....da rocker jeg rommet. Det er ikke mange menn som er 190 cm høye, og høye hæler garanterer dansefri aften for mor! Bortsett fra den beste av de alle da, min mann. Han er heldigvis 195 (egentlig 194, men jeg skryter på han en cm for å være snill).

Men nå har ikke dette vært et "problem" i årenes løp, jeg går ikke på høye hæler. Inntil jeg ble inspirert av Caroline, eller fotballfrue.no. Hun danser avgårde på høye hæler hele året og det er lekkert. Det er ikke alle skoene hun går med jeg kunne tredd på meg, men jeg har blitt inspirert. Det må jeg innrømme. Jeg bruker ikke i nærheten hennes summer på sko, men jeg lærer litt hver dag. Caroline er bare godheten selv og har blitt en god venninne tross nesten20 års aldersforskjell.

Her om dagen kom disse i posten, kjøpt på E-Bay.

Ungene fikk sjokk når jeg kom spradende inn i stuen og neste stanget i taket. LEKRE! Jeg har planen klar, disse skal brukes i sommer i et bryllup i Polen! Men jeg har ikke stoppet med disse dyriske skoene:

Det kom en pakke fra Rogalands beste designer i posten igår iiS. Besøk gjerne Facebooksiden hennes HER. Hun er så flink og har mange deilige plagg i kolleksjonen som kommer til sommeren. Strikk er hennes greie og jeg elsker klærne. Jeg er ikke betalt for å si det, ei heller for å linke til siden henne. Jeg linker til folk jeg synes fortjener det og som er hyggelige. Easy.