Jeg elsker hyttelivet

På vei ned fra fjellet slår det meg. Jeg kunne tenke meg å bo på hytten hele året. Eller, et sted som minner om hytten. Ro, fred og masse frisk luft. Jeg elsker å være på hytten og ikke minst sammen med våre gode naboer. De er faktisk grunn nok til å bli værende i fjellheimen veldig lenge, og felles for oss alle er aktivitetsnivå. Vi digger å gå på turer sammen året rundt.

I tillegg er de faste lesere av bloggen min og Anne sa senest i går: - Jeg vil veldig gjerne komme på bloggen din igjen, Trine. Jeg trenger de 2 sekunder med fame! Anne er en fest! Her er hun og mannen Knut:

Igår var vi ute i strålende sol og nøt den faste runden vår på 1,8 mil. Kjempedeilig! Store og små og samtlige hyttenaboer var med. Morten og Inger Johanne hadde en helg alene uten barn for jentene hadde hjemme-alene-helg. HJELP!

På søndagen lekte ungene og jeg fotografer. Det gjaldt og benytte seg av to elementer: solen og naturen. Hun i midten er jo et kunstverk i seg selv høhø. Her er mine:

Vel tilbake på verandaen så fant datteren ut at hun ville ta flere kunstbilder og jeg lekte litt sammen med henne:

Da vi var ute og gikk knipset jeg noen landsskapsbilder. Elsker den norske fjellheimen!

Heldigvis har jeg fått to "klovneunger" som er like glad som mor i å finne på ablegøyer. Det var så deilig og varmt i hytteveggen!