En helg i bilder.....

Igår kveld var vi i dette 50-års laget hvor jeg skulle holde Takk for maten- tale. Det gikk strålende, og jeg valgte å gjøre det på min måte, litt anderledes enn det som er tradisjonellt. Jeg takket for oppdraget og brukte innlegget hvor jeg spurte mine blogglesere om råd som eksempel på alle de ulike oppfatningene det er når det kommer til slike taler. Så tusen takk for hjelpen!

Jeg hadde hørt noen rykter om at jubilanten samlet på kinesisk porselen, og da klarte jeg ikke å la være og tøyse litt. "Det er jo skikkelig pensjonistaktig å samle på det", tøyset jeg, "-sånn gjorde min mormor liksom!"

Men det var et artig lag med FANTASTISK mat.....og ikke minst musikk. Gruppen som spilte het Amnestiet og jeg fant denne låten på Youtube:

Bilder fra festen:

Idag søndag har vi hatt en ufattelig herlig og etterlengtet familiedag. Vi dro til idylliske Holmsbu og grisekoste oss i strålende sol. Det er så fint der, vi har mange drømmer for det stedet i fremtiden!

Dette er Krabben med herlig fiskemat!

Dagenderpåtryne....og hår! Jeg kjørte til festen, men trøtt i tryne likevel!