Hva gir energi?

Jada, jeg ser ut som et duracellbatteri på syre på bildet over, men jeg blir sånn jeg. Hvorfor jeg blir sånn? Fordi jeg blir ekstra glad. Da blir jeg sånn. Jeg driter i alt som heter negative og ødeleggende tanker, og ser bare muligheter. Jeg blir "farlig" full av masse energi, og jeg MÅ huske å puste. Jeg blir nesten overglad, og tanken slår meg - det er noe galt med meg.

Jeg svinger fra nedetid og lite energi, til plutselig ville bygge Roma på en og samme dag. Hvor kom all denne energien fra? Jeg skjønner fint lite og ingenting....men så skjønner jeg det! Jeg har tatt noen viktige grep de siste ukene, for sakte men sikkert snu den negative trenden som var iferd med å spise meg opp. Jeg har hatt fokus på hva som er viktig for Trine. Da bygger en sten på sten, og finner tilbake til de tingene som er viktig for meg.

Jeg kalte listen min "Trines balanseliste", og gjett om det sakte men sikkert betaler seg å ha litt fokus på egentid, og ikke minst fokus på trening! Det er ikke sikkert det er veien å gå for alle, men for egen del var det en nødvendig ting å ta tak i. Jeg har gått tempoturer i 40 minutter tre ganger i uken, løftet litt vekter (kjøpt meg vektstang hjemme), og svømt noen tusen meter to ganger i uken. Jeg skal ALDRI tilbake til null-trening perioder. Det passer ikke for meg...jeg får det rett og slett ikke bra med meg selv.

Det er klart at timer hos fotsoneterapeut, riktig kosthold (med obligatoriske utskeielser) og samtaler med en healer har gjort sitt. Jeg har stilt meg selv viktige spørsmål de siste dagene, og det har gitt meg noen svar. Jeg likte ikke alle, men for helheten har det vært viktig.

Vi går alle gjennom slike faser, og da er det SÅ viktig å stoppe opp, ligge på sofaen et par dager, for så å reise seg igjen og begynne å nøste. Stille seg de riktige spørsmålene for å finne svar i seg selv. Lytt til kroppen og hjertet, og det som er viktig for DEG! Ingen andre.....ha samtaler med JA-mennesker, og ha fokus på den gode samtalen. Det er så viktig.

Snart blir det nytt bloggdesign og jeg gleder meg SÅ masse til å vise det frem. Jeg tok jo masse bilder (les innlegget HER) på forsommeren, og noen av de skal brukes i designet. Her er en smakebit:

Det skjer masse i tiden som kommer, gleder meg til å dele det meg deg!! Nå skal jeg pakke, Stavanger kaller! Det blir så gøy, og bloggen blir med! Jeg arrangerer jo blant annet Twitter og Facebook treff. Les mer HER!