Typisk "voksne" menn?

Jeg har lenge samarbeidet med David Sandoval , og jeg både bruker, samt selger, produktene hans i TrineKlubben. De er fantastiske og mannen er et åpent leksikon når det kommer til den såkalte superfoodsen. Det var han som startet mitt interesse når det gjelder grønn ernæring, som igjen var inspirasjonen til Raw Food maten jeg laget i Celebert Selskap. Jeg syntes det er utrolig spennende med denne type tenkning, og lærer masse på veien av sakene som han skriver/prekerer i sine foredrag. Han er ufattelig dyktig og samarbeider med de største i USA når det kommer til riktig ernæring. Det er så masse som har skjedd med matproduksjonen de siste 100 årene, og alt er nødvendigvis ikke bra for systemene våre. Tarmene til folk verden over skriker etter mer mat laget fra bunnen, og ikke minst mer grønt i hverdagen. Det er ufattelig mye ernæring i den grønne maten, og derav hjelper disse produktene i en travel hverdag. Du bør prøve de, og ikke minst lese boken som du finner her.

Nå har det seg sånn at ulike medier idag velger å fokusere på David sin norske kjæreste, nemlig Sandra Lyng Haugen. Jeg har veldig lyst å uttale meg om dette er bra for hans omdømme, men jeg velger å tro at mannen er fornuftig og velger etter hjerte sitt. Men det kan ikke stikkes under en stol at alderen kan innhente det forelskede paret, det skiller tross alt 25 år . Kilder i mitt miljø sier historien i dagens Se&Hør stemmer på en prikk, og vi får vel heie på at dette varer. Ekte kjærlighet er jo alltid en fest.

Her er Davids topp 5 som er GIFT for kroppen:

  1. Behandlet kjøtt (nitrit)
  2. Animalske oljer ( IKKE Udo, cocos etc)
  3. Kunstige fargestoffer
  4. Søtningsstoffer, cornsuger
  5. Kullsyreholdige drikker

Det er mange som velger å skrive om dette i dag : Seher, Dagbladet, Tv 2 Underholdning, VG . Det er god PR for Grønne produkter som vi alle ønsker skal komme mer frem i  lyset. Sandra har selv drukket produktene i lang tid og virkelig fått hjelp med sine spiseforstyrrelser. Da vinner jo flere mot slutten av dagen, og trinegrung.no klapper i hendene!

Jeg var en av de første i Norge som intervjuet David...for langt over et år siden. Det er litt dårlig kvalitet på dette, men her er det nå likevel. En av mine første videoer som jeg laget.....det sees vel ;-)