Allergi-helvete

Det er ikke lenge før det braker løs. Litt kløe i øynene merkes allerede for hasseltrærne vil gjerne meddele oss allergikere at de bruser med greinene snart. Jeg spyr av å være bjørke-allergisk, og ønsker disse egentlige flotte trærne dit peppern gror.

Jeg har alltid savnet å dele erfaringer og ulike opplevelser rundt dette med allergier generellt. Derfor har jeg nå startet en Facebokk gruppe hvor vi allergikere kan dele ting sammen! Genialt spør du meg. Siden finner du ved å klikke her

Det jeg håper på er at MANGE melder seg inn og kanskje er DU snill og deler siden med dine Facebook venner. Det hadde jeg satt veldig pris på. Kjekt å kunne dele erfaringer!

Nå er jeg i Trondheim på Kraft Konferansen og gjett om jeg bor på verdens fineste rom! Halleluja, there is a God! To etasjer, jeg har trapp på rommet lissom! Vi snakker bilder senere idag. Nå må jeg jobbe litt!