Slik lykkes en i Nettverksbransjen

Det har helt klart vært en reise i å utdanne seg i en bransje jeg i starten ikke skjønte så mye av. Jeg har alltid hatt høy arbeidsmoral og liker å jobbe mye når jeg brenner for noe. I denne bransjen blir jeg betalt for jobben jeg legger ned. Jo mer en gjør, jo mer tjener en.

Så hvis du er som meg, en person med utholdenhet og høy arbeidsmoral, kanskje er på et sted i livet hvor du kjenner du trenger en endring, ønsker å lære noe nytt og brenner for å hjelpe andre…da må du forsette å lese!

Dette bildet ble tatt for tre år siden. Vår første sommer sammen som team og dette var starten på reisen. Som ikke slutter, men den begynte her. På en cafe i Horten hvor jeg personlig ikke skjønte så mye av hverken tallene eller systemet vi jobber etter, men jeg skjønte at menneskemøtene var viktige. Relasjonsbyggingen.

Idag er teamet kjempestort og i massiv vekst. Det har tatt tre år å stabilisere dette, sørge for at de som vil tjener penger, utdanne dem videre og følge opp. Ergo det er mest lederutvikling vi jobber med i dag, personlig utvikling og vekst, resten har vi digitalisert.
Nettkurs er på plass og vi har en SUPER Facebookgruppe med masse læring.

Vi har sammen deltatt på flere eventer for å lære hvordan vi både kan utvikle oss selv, businessen og ikke minst om produktene vi jobber med. Det å hjelpe mange til bedre helse med testbaserte produkter, for vi jobber med hjemmetester med FØR/ETTER tester for å bevise at produktene fungerer, er virkelig givende.

Vi har mange kundehistorier som rører. Hjernetåke forsvinner, mage/tarm problemer er borte, energien øker, eksem blir bedre, fordi hver eneste celle i kroppen har kommet i balanse. Resultatet er ikke noe vi gjetter oss til, det bevises med en såkalt dry blood test:

Det er mange fordeler med Dried Blood Spot-testing. For kunden er metoden tilnærmet smertefri, den er enkel å utføre og krever ikke spesialkompetanse som blodprøvetaker eller bioingeniør.

Derfor kan for eksempel et treningssenter, klinikker, fagfolk og andre gjennomføre testen selv, og alle får personlige testresultater når testen er analysert av Vitas.

Den er også mye mindre inngripende sammenlignet med en urinprøve og ordinær blodprøve. Prøven er enkel å frakte og oppbevare, og analysesvaret gir et bedre øyeblikksbilde av hvilke stoffer utøveren nylig har inntatt sammenlignet med urinprøver.

BLI EN TEAMLEDER

I dag har vi massiv kundevekst og teamet forsetter å jobbe. Sammen. Og jeg ser etter andre som virkelig har lyst på endring, lære seg en ny bransje og utvikle seg selv til å bli en leder. For det er hovedjobben min i dag, og utvikle ledere som vil lede andre til å lykkes.

Er ikke det bare fantastisk!?? Jeg jobber med mennesker som vil ha endring og er klar for å brette opp ermene, lærevillige og liker konkrete oppgaver i starten for å forstå systemet. Børsnotert selskap, egen nettbutikk og eget CRM system, full opplæring og oppfølging, samt en blir en del av vårt eksisterende team som virkelig er en super heiagjeng.

Kundeveksten i teamet. Helt fra starten. Forstå viktigheten av eksponentiell vekst : en økning i et antall som er proporsjonal med antallet selv. Enhver forandring som øker antallet med samme prosentdel over samme tid (per år, per time, etc) vil resultere i en eksponentiell vekst.

Klar for ending og lære noe nytt?