Karriere innen Network marketing?

Jeg er så glad for valget jeg tok i 2019, om å satse på en bransje veldig mange ikke forstår, men som jeg personlig har omfavnet med hele meg. Det å skape seg en karriere innen network marketing er fremtidsrettet og jeg gleder meg over alt som skjer i teamet.

For dette er teamwork på alle måter og det er den biten mange ikke forstår. Hvis jeg ikke trener teamet, utdanner dem, jobber med motivasjon og selvutvikling….så lykkes ikke jeg. Ergo ved å hjelpe ANDRE til å lykkes….det er eneste målet. Og jeg ELSKER å hjelpe andre til å lykkes med ting!

Dette er Malin Arntsen i teamet vårt. Hun var en av våre første samarbeidspartnere og reisen hennes disse tre årene er GAMECHANGER! Her er teksten vår da hun denne måneden tok et nytt steg på karrierestigen:


Malin Arntsen sin Zinzino reise, startet i august 2019, som kunde på helseprotokollen. Et par dager etter dette, deltok hun på en helsekveld, på en kafe i Horten. Hun tok ikke mye plass denne kvelden, men hun viste en sterk vilje i blikket sitt og signet fort opp som partner.

Med sykepleierutdanning skjønte hun fort at både testen og Zinzino sine produkter, ville gjøre en forskjell for mange.

Hun har en sterk og personlig helsereise, som samtidig ble en stor motivasjon for henne for å kunne gjennomføre jobben med Zinzino, hver dag.

Malin begynte å jobbe med egne kunder og det var en bratt læringskurve og reise i egen utvikling. Hun møtte motstand, men gav seg ikke. Det tok tid før hun våget seg på partnere og med et team i ryggen og hundrevis av møter hvor hun deltok med uplines, var lærevillig, stadig ble tryggere og fikk positive tilbakemeldinger, utviklet hun seg.

Malin gjorde mye research på produktene og er i dag «produkteksperten» i teamet.

Hun setter seg nøye inn i alt og har funnet sin måte å jobbe på, i det kalde markedet, inn mot fagfolk og klinikker.

På tross av hennes helseutfordringer har hun valgt å være lærevillig, se på motstand som en mulighet for videre vekst, jobbe målrettet over tid og aldri gi seg.

I takt med egen personlig utvikling, utvikler også businessen seg og dette er kun starten på hennes reise!

Vi gleder oss til å følge deg og det dyktige teamet på den videre reisen, med fokus på «Inspire change in life», nasjonalt og globalt!

Gratulerer så mye med tittelen, Diamond💎


Idag leder Malin et stort team som er i kraftig vekst. Hun har funnet sin måte å gjøre karriere innen Network marketing, med egen nettbutikk uten varelager og distribusjon, og lærer andre opp til hvordan vi jobber. Det tok tre år med utdannelse og selvutvikling for å komme dit. Verdt det? 100 prosent! Krever ikke all jobb en form for utdannelse?

Vi jobber med et norsk selskap og alle produkter utvikles på https://www.faunpharma.no/ . Vi har norsk ledelse og norske gründere. Hovedkontor i Gøteborg, siden det er rimeligere å shippe varer fra Sverige enn Norge. En fantastisk karrieremulighet for de som virkelig vil og trenger endring. Eller kun vil tjene ekstra hver måned.

Jeg har virkelig funnet drømmejobben og kommer aldri til å gi meg. Teamet betyr alt og vi har det utrolig kjekt sammen. Mye av jobben gjøres via zoom. Etter tre år på hjemmekontor, dro jeg etter påske, ut for å møte de jeg kun hadde møtt via zoom. Jeg dro på en fire ukers bobiltur. Et rullerende kontor med andre ord!

FOR EN TUR! “Trygve” og jeg hadde hadde MYE moro!

Planlegging til neste tur er allerede godt i gang og jeg gleder meg så masse! Å reise fra sted til sted, møte andre positive livsglade mennesker som brenner for akkurat det samme som meg! WHAT IS NOT TO LOVE!

Jobbturer planlegges til høsten. Barcelona står for tur i august, Maldivene i november og ikke minst MEXICO neste år. Alle turer en kan vinne ved å jobbe for det. Vi er flere som skal til Mexico, så det er ikke “bare” jeg som får dette til. Jeg hjelper alle som vil og vi ser hele tiden etter nye samarbeidspartnere.

Kanskje du er åpen for nye muligheter? Hva vet jeg, men mitt valg i 2019 går inn i min historiebok. Dette har endret hele livet mitt og mange med meg.