Planlegging er alt

Etter en deilig helg i Stavanger, med rolige dager på hotell og følelsen av å være litt på ferie på, er hverdagen tilbake. Foran Mac’en hjemme med zoom møter og planlegging med teamet.

Jeg bodde, og betalte selv, for tre døgn på nyrestaurerte Hotel Victoria midt i Stavanger sentrum. FOR et nydelig hotell det har blitt!! WOW! Jeg er helt blåst av banen for det var VELDIG slitt tidligere men nå er det restaurert i den gamle stilen og alt er helt nytt. ELSKER!

NYDELIGE Hotel Victoria Stavanger

NYDELIGE Hotel Victoria Stavanger

IMG_20201204_092155.jpg
Koselig med hilsen når en kommer på rommet <3

Koselig med hilsen når en kommer på rommet <3

Jeg elsker virkelig det faktum at på tross av en pandemi har vi aldri hatt det mer travelt. Kanskje litt irriterende for noen som har vanskelige tider, men jeg personlig elsker det. I helgen sov jeg, trente, hadde møter med teamet og ikke minst møtte jeg familien min.

Mamma, selvfølgelig , som jeg inviterte på hotellfrokost på søndag etterfulgt av en tur ut på Solastranden. Så koselig og perfekt avslutning på en utrolig fin helg!

Denne uken er full av møter. Vi i teamet har bestemt oss for at veksten skal virkelig komme i 2021 og da må det planlegging til i desember. Roligere måned men planlegging må til.

Jeg har etablert så kalte Walk&Talks med teamet. Vinn vinn for alle sammen. I kalender er møtene planlagt til samme tid hver uke og jeg ringer til avtalt tid. Vi går tur, hver for oss, med hodetelefoner på ørene, prater, utvikler oss og planlegger veien videre.

Jeg coacher og lærer videre det jeg har lært etter 17 mnd i businessen og de skal jo gjøre det samme som meg. Enkel modell å følge med andre ord.

Tusen takk for at du følger bloggen min forsatt. Tenkt den har levd siden 2004 og fungerer supert enda for å nå ut til andre som vil inspireres, jobbe digitalt og liker å tenke nytt. Takk, setter stor pris på det.

IMG_20200516_173910.jpg