Bomullshode etter ferie

Flere som må sveive maskineriet i gang etter ferie? Jeg hadde kun fire dager i Nice men likevel føltes det som en evighet. Hvilepulsen fant veien til solsengen og hodet gikk i dvale.

Brått var jeg hjemme igjen. Mandagen gikk jeg hele dagen med bomullshode og lurte på om jeg var i ferd med å bli syk. Ingenting funket og dermed landet jeg utpå ettermiddagen i sofaen og innså at hodet trengte å sveives i gang etter dvalen. Kjenner du deg igjen?

Flere tilskudd til Fellesskapet

Flere tilskudd til Fellesskapet

Derfor var jeg ekstra glad for at gjengen i Fellesskapet skulle på skoleringsevent i Oslo tirsdag kveld. Jeg satset på at det ville sveive maskineriet i gang og gi meg den input jeg trengte for å starte høsten.

Ganske riktig! Jeg ble både inspirert, lærte enda mer om indre helse og ikke minst fikk skravlet med gjengen min igjen. SÅ kjekt!

Vi vokser i omfang og er nesten 30 stykker totalt nå. MYE har skjedd på kort tid, ene og alene fordi jeg jobber sammen med en fantastisk gjeng! Jeg har nesten 100 egne kunder og utrolig mange ressurssterke lærevillige med i teamet.

Ikveld skal vi samle en del menn i Horten for intens opplæring….det blir spennende. Jeg gleder meg og oppdatering kommer.

Lyst å høre med om Fellesskapet? Jeg skal snart ha webinar og informasjon kommer på mail så legg igjen e-posten under og du hører fra meg veldig snart. Du får full opplæring innen helse samt masse hjelp og støtte fra gjengen underveis.