Vi er lei av slanking!

Jeg fikk en melding fra ei som følger meg på Instagram. Den traff meg litt fordi jeg kjenner henne godt. Hun har nok ikke lest alle blogginnleggene mine, og vet helt ikke hva mitt #helseprogram2019 går ut på for meg personlig, men kanskje det er flere som lurer?

For meg handler det IKKE om slanking. Jeg veier meg aldri og er mer opptatt av å føle meg vel. Men velvære handler for meg også om indre helse. Hva kan jeg selv gjøre for at mitt eget velvære skal øke?

Slanking er kjedelig men en energisk kropp som jobber med meg vil jeg ha. Jeg har det totalt sett MYE bedre om jeg trener og er fysisk aktiv samt har fokus på hva jeg dytter i meg.

Hva jeg veier driter jeg i. Men at jeg føler meg vel i kjoler er essensielt. Jeg kan gå i en kjole på en fest, spise maten jeg får servert og må nesten gå hjem fordi tarmene ikke likte det som ble servert.

Ergo jeg må ta hensyn. Jeg vil det.

Siden mange leser denne bloggen, og melder til meg i alle kanaler, så vet jeg at jeg ikke er alene om å ha det slik. Helse er et tema som engasjerer mange og vi kjøper masse produkter, alle mann, i jakten på optimal helse.

Eller, ikke jeg. Jeg tar noen få tilskudd og de er jeg superfornøyd med. De har gitt meg den balansen jeg trengte og jeg har fått energien tilbake. Hva jeg veier er revnende likegyldig og jeg vet jeg ser greit ut.

På utsiden.

Men hvordan står det til på innsiden? DET engasjerer meg mye mer og jeg kjenner jeg ble litt irritert når noen kommenterer og tydeligvis ikke har lest hva jeg engasjeres meg i.

Gjør det som funker for deg selv. Ha tro på deg selv og din egen reise. Hva andre måtte mene er egentlig revnende likegyldig…selvom en alltid skal være lyttende til innspill og se læringen for en selv.

Men da må folk og sette seg inn i ting før de mener. Tenker jeg. Hva mener du? Kjenner jeg ble litt engasjert nå!

JA til flere kjoler!

JA til flere kjoler!