FØR og ETTER

Jeg spurte leserne mine hvordan de ønsket at jeg skulle dokumentere denne helsereisen min med #helseprogram2019. Jeg har ingen fasit på hva som skal og bør gjøres, men hovedfokuset mitt er indre helse.

Helt klart det som er viktig, indre helse, for essensen er jo at vi blir det vi spiser, også jeg. Jeg er ikke overvektig men trenger å gå ned noen kilo. Det handler mest om å passe kjolene jeg ønsker å gå med, ingenting annet.

trinegrung bliny 050819 1.jpg

Om vi ser sånn eller slik ut er IKKE viktig. La meg konstantere det en gang for alle! Men velvære for hver enkelt er individuelt, det kan ingen diskutere.

Jeg legger som oftest på meg på magen og det ønsker jeg å gjøre noe med. Samtidig trigges jeg til å ta grep ved å legge litt press på meg selv.

Helseprogrammet mitt er ingen hard diett eller uoppnåelige resultater. Mitt fokus er, og vil alltid være, indre helse. Hva jeg kan gjøre for å ha best mulig helse uten å være ekstrem. Det orker jeg ikke.

Men endringene jeg har gjort så langt har gitt meg et kick av energi. Det merker jeg helt klart. Jeg kommer til å legge ut et bilde hver måned for å se om vi kan se noen endringer.

Jeg har to delmål. Første er i oktober for da skal jeg på ledersamling i Stockholm ( I KJOLE) og neste er desember. Hvor mye kan endre seg visuelt på den tiden? SPENNENDE!

trinegrung bliny 050819 2.jpg

Det er sånn jeg går kledd på trening på Moov i Drammen. Jeg viser ALDRI kropp, må sies, og jeg var supernervøs for at noen skulle komme imorges når jeg tok bilde nr 1.

Men det er en fordel med å ta slike bilder av seg selv…en ser at en ser ikke så verst ut likevel. Men kjolene vil jeg skal passe og med mine 180 cm er det utfordrende nok om ikke en del kilo skal klistre seg til magen. Haha

Hvis du engasjeres av dette så tag #helseprogram2019 på Instagram.

HER ER LINKEN TIL #helseprogram2019

#helseproprogram2019 050819.jpg

Følge meg hvis du vil. @trinegrung heter jeg