#Helseprogram2019 vokser

I går kveld var Fellesskapet samlet i Horten. Igjen. FOR en gjeng vi begynner å bli og vi har det bare hyggelig sammen. Vi hadde leid en lokal cafe for anledningen og storkoste oss i flere timer.

Camilla var på plass for å drive opplæring og gjett om vi lærte masse! Vi har fokus på indre helse og hvordan du på cellenivå kan styrke helsen din. Utrolig lærerikt og ikke minst morsomt å gjøre det sammen med andre som er interessert i helse.

trinegrung 050819 2.jpg

Midt i Horten sentrum holdt vi på i flere timer. De to siste timene kom det flere på en kundekveld. Indre helse er viktig og vi er på vei. Drømmer om den caravanen og reise land og strand rundt.

Tenk så moro det vært! Reist fra by til by, holdt foredrag og møtt blogglesere. Drømmescenario. Jeg skal få det til og jobber med saken!

Det hadde vært så gøy! En litt finere enn denne på bildet men du skjønner tanken! Hvilke byer skulle vi reist til? Ville du hatt besøk? Bloggen skal ihvertfall være med og vi skal ha masse moro på veien!

trinegrung 050819 1.jpg

Vi har med egen kaffe og den er så god! Køen vokste når lukten steg i lokalet hehe.

trinegrung 050819 3.jpg

Etter kaffe ble det videre læring. Synes du det høres spennende ut? Kunne tenke deg å bli en del av Fellesskapet og jobbe med helseprodukter? Bare å legge igjen mailen under her og jeg kontakter deg når jeg åpner for flere. Akkurat nå er det full opplæring av andre, noe som krever litt tid.

Men om ikke lenge kan flere få være med og det er utrolig kjekt at så mange allerede vil. Digger mine blogglesere….utrolig kjekt dere er her!