Hva trenger du?

En ny uke er i gang og jeg fikk ladet skikkelig i helgen. SÅ deilig. Fikk trent godt begge dager, slappet masse av, vært litt med venner og lest en del. Masse å sette seg inn i når en jobber med indre helse.

Det er så mange som viser interesse for helseprogrammet jeg følger og det er veldig kjekt. Jeg ser mange sliter med motivasjonen, hva de skal gjøre og skulle ønske det var mulig med oppfølging på noe vis.

Derfor har jeg tenkt litt i helgen, mens jeg gikk mine turer.

Skulle jeg starte en helsegruppe som inkluderer ukentlig oppfølging og nøye planlegging? Er det interesse for det? Alt kan jo i dag gjøres på nettet og den biten kan jeg jo….

Dette er bare, enn så lenge, noen tanker, men vil gjerne lufte om det kunne vært noe for mine lesere. Jeg har de siste månedene lært masse og liker å inspirere og motivere andre.

Tankene mine er at de som ønsker blir med i en del av #helseprogrammet2019 hvor vi sammen blir sunnere, har fokus på helse fra innsiden, fysisk aktivitet og motiverer hverandre.

Om jeg skulle gjort noe slik blir det en del planlegging pluss jeg vil gjerne inkludere noen av produktene jeg selv bruker som har hjulpet meg masse. Det blir ikke noen svimlende dyre summer, må sies, og tenkte vi kanskje kunne gjøre det sammen i to eller tre måneder.

Tanker?

Om det er noe som faller i smak så begynner jeg planlegging av dette i dag og starter opp 1 september. Så får alle kommet seg hjem fra ferie og får igang jobb/skole igjen.

Legg igjen mailen under her om det er av interesse så høres vi snart. Jeg ser jo om noen gjør det og regner da med det er interessant. Jeg må ikke dette men hadde synes det var veldig moro. Motivere andre, skrive om andres helsereise og ikke minst hjelpe andre med fokus.