Hvilken kjole passer best?

Til uken braker den beste eventen i Stavanger løs: GLAMATEN! Jeg gleder meg til å reise hjem for å møte gamle kjente, oppleve byen fra sin beste side, og håper på nydelig vær! Ingenting er som Stavanger om sommeren hvis solen stråler!

Jeg pleier å dra på Glamaten ( se programmet her ) om jeg ikke har noen andre planer. Den arrangeres alltid denne uken i juli og hvert år yrer det i sentrum. Masse kjekt å både se og smake på. Det gledes, har du vært der?

DSC_1025-1140x760.jpg

Denne gangen reiser jeg hjem i hovedsak for å møte gjengen fra bryllupet i Tossa de Mar. Vi skal ha grillfest neste lørdag og det skal jammen bli moro å se alle igjen! Sjelden har jeg kost med mer enn med de idylliske dagene i Spania. Se bilder fra bryllupet her.

Jeg skal også jobbe litt i Stavanger og gleder meg til å møte flere som ønsker å være en del av Fellesskapet jeg bygger om dagen. Møte andre som ønsker å jobbe med et team av engasjerte mennesker, som vil noe og er opptatt av helse.

Denne uken ble veldig travel og daglig får jeg mail fra andre som synes dette høres spennende ut, gjett om det gleder meg! Jeg var i Horten, Oslo og hadde flere møter i Drammen. KANON!

Kjolen min fra bryllupet i Tossa

Kjolen min fra bryllupet i Tossa

Snart venter det flere anledninger for å bruker kjole. Jeg skal på bryggefesten til Debbie og Leon (årlig festlig lag som alltid er utrolig moro) og de har alltid temafester. Tema i år er Latino…..hjelp! Hva er typisk da? Har du noen tips og kan jeg eventuelt ha kjolen over eller denne?

Har litt lyst å låne meg en parykk og ha en blomst i håret. Jeg kan ikke dette og derfor jeg spør. Hva tenker du er Latinoaktig å ha på seg? Jeg gleder meg okke som!

Lyst å høre mer om Fellesskapet når jeg åpner for flere? Vi skal evnt jobbe tett sammen for å skape noe bra for alle parter så bare legg igjen mailen under, forplikter ikke noe til. Vi blogges!