Hvordan motivere seg selv?

FOR et trist vær å våkne til…skikkelig grått ute. For tredje gang på noen få uker meldes det om lyn og torden i løpet av ettermiddagen, flere som venter i spenning for å se om YR melder riktig denne gangen? Jeg er skikkelig lyn og torden fan, burde starte forening.

Pleier å se hele Drammen med min utsikt

Pleier å se hele Drammen med min utsikt

Hele året får jeg meldinger fra lesere/følgere og det setter jeg stor pris på. Om det er Facebook, Snap, Instagram eller bloggen, jeg svarer alle. Det er tidkrevende men det er det jeg liker med denne jobben. Menneskemøtene, og selvfølgelig bloggejobben i seg selv.

Det er tre ting som går igjen og det er spørsmål relatert til rosacea (hudlidelse jeg har), sminke OG hvordan jeg motiverer meg selv. Ja, jeg står på mer enn snittet, jeg vet det, og har en tendens til aldri helt gi meg….men husk en viktig ting: JEG ER SUPERBEVISST på ladetiden min.

Akkurat stått opp

Akkurat stått opp

Regimet

Ladetiden min ja….den er viktig. Ta et eksempel: jeg kjente i juni at jeg var ikke motivert til å drive med regimet mitt hva gjelder trening og kosthold. Det betyr ikke at jeg ikke skal tilbake til det, men jeg kjente jeg trengte en pause. Da forteller jeg meg selv at : nå Trine, nå tar du velfortjent ferie fra deg selv i hele juli og setter deg opp på hesten igjen 1 august. Ergo jeg tidsplanlegger hvor lang pausen min skal være. ALLTID!

Dette gir bare gode vibber på innsiden og masse egenkjærlighet. Hadde jeg forsatt med regimet mitt i juni og juli, når jeg egentlig ikke orket, så hadde det blitt gjennomført halvveis og hva hadde jeg fortalt meg selv da: du klarer ikke det en gang du Trine, se på alle andre som trener hver dag, hele tiden.

Ikke bra, men jeg kjenner mine egne demoner. Kjenner du din “styggen på ryggen”?

Skulle ønske det fantes en bryter på nedsnakk av oss selv. Skru av. Men tror nok den blir vanskelig å finne opp. Dessverre.

Derfor er ladetid viktig og noen ganger trenger en litt lenger tid en noen få dager her og der. Jeg gjorde det denne sommeren, etter en krevende vinter. Alltid lytt til deg selv og tillat deg å gjøre det kroppen sier den trenger.

Hvordan motiverer du deg selv til å gjennomføre ting?

Setter pris på tips for jeg har stor tro på at vi kan lære av hverandre, alle mann. Ingen er ekspert på DEG og det du trenger, uansett hva såkalte eksperter måtte mene og det ene eller andre. Husk det.