De viktige turene

I går gikk jeg enda en tur i skogen her i Drammen med Vibeke Holtskog. Neste gang er avtalen at vi går hos henne, gleder meg til å se hvor hun finner inspirasjon.

Samtaler er alfa omega for meg når jeg skal går tur med noen. At vi kan la tankene og kreativiteten flyte og ikke minst få innspill eller lære noe på veien.

Vibeke lærer jeg masse av!

Hun er utdannet språklærer med videreutdanning i retorikk, kommunikasjon og ledelse. I 2008 startet hun ”i læra” hos sin far, Tore Holtskog, og har fått opplæring og veiledning i et bredt spekter av emner, kurs og foredrag. Fra 2009 har hun holdt kurs og foredrag på heltid, og er brennende opptatt av kommunikasjon og formidling.

Vibeke på toppen av Drammen

Vibeke på toppen av Drammen

Hun grøsser vel når hun ser mine tidvise skrivefeil men jeg har litt dysleksi….det er noen feil jeg rett og slett ikke ser men det stopper meg ikke fra å blogge. For det elsker jeg!

På dagens tur snakket vi om presentasjonsteknikker og jeg lærte noe om hvordan en skal tenke når en bygger et foredrag for eksempel. Jeg holder jo på med dette foredraget om ensomhet og fikk mange gode tips og ideer.

  1. Hvem er jeg? Kort om ha jeg har gjort

  2. Hvorfor er jeg her? Kort om temaet og hvorfor det er viktig

  3. Hvorfor kan du stole på at jeg kan dette jeg snakker om? Min erfaring med tema

  4. Hvorfor er dere her og hva skal dere lære? Hva ønsker jeg du som lytter skal ta med hjem?

Var ikke den listen enkel og genial?? Vibeke har gitt ut bok om emnet, sjekk den gjerne HER. Håper det var litt nyttig for deg også…kanskje du tenker deg opp på en scene eller foran et publikum en gang?

Kommer snart blogg fra Spania!