Endelig Tossa de Mar!

Bryllupsturen startet tidlig fra Drammen. Buss for tog i sommermånedene og jeg kjente på gleden over å slippe pendlertilværelsen fra tidligere år. Spania står for tur og jeg drømte meg bort i strender og sol på flytoget.

Vi landet i Barcelona, hentet leiebilen og kjørte avsted. Google Maps geleidet oss rett til Tossa de Mar hvor bryllupet arrangeres på fredag. Nesten hele venneflokken fra Stavanger er på plass og godfølelsen av mimrelag er mer mer enn velkommen.

 

Vi bor på et nyrenovert hotell som heter Hotel Windsor. Ligger fire minutter fra stranden, litt tilbaketrukket fra travle gater. Veldig fint og ryddig hotell med veldig god frokost. Ikke så ille dyrt å bo her heller. Guri og jeg deler rom og betaler 2000 kroner hver for tre netter inkludert frokost. Det er helt innafor.

Sentrum er veldig koselig med trange gater og lokale koselige cafeer og restauranter. Vi fant fort en restaurant som falt i smak midt i byen. Jeg prøvde å sjekke om den hadde nettside men dessverre litt for ny til det. Tror den nettopp har åpnet.

trinegrung 270619 6.jpg

Jeg er glad i å spise lett mat på ferie. Ingenting er verre enn å føle seg som ei bolle på stranden med en mage som kunne rommet hele Spania. Så det går i salater og er rimelig dreven på det. Chrevresalat er noe jeg OFTE velger og elsker. Denne var av det bedre slaget på overnevnte restaurant.

trinegrung 270619 2.jpg

Dagene frem til bryllupet byr på strand, samlinger rundt bordet til ulike måltider og noen turer hit og dit. Jeg har bestemt meg for å bruke mest mulig tid på stranden siden det muligens blir med denne turen i sommermånedene.

Stranden her var veldig fin med utsikt opp mot gamlebyen og borgen. Småkornete strand og badesko kan være en fordel i strandkanten. Ikke store steiner men akkurat passe til at badesko hadde vært å foretrekke. Neste gang jeg skal hit tar jeg de med, for tilbake skal jeg. Alle her er enige om at byen er helt magisk fin.

trinegrung 270619 4.jpg
trinegrung 270619 5.jpg
trinegrung 270619 7.jpg

Nå venter forfesten til bryllupsfesten og jeg har fått lov å blogge fra det meste. Utrolig hyggelig av de, selvom jeg har respekt for dem som ikke vil være med på bilder. Ikke alle som forstår at denne bloggen er helt ufarlig og det forstår jeg godt.

Gleder meg sånn til disse dagene og trengte virkelig et lite pusterom. Til helgen bærer det rett hjem på ledersamling og det blir veldig spennende! Utrolig masse kjekt som skjer nå!!

trinegrung 270619 1.jpg