Pass på magen

Reklame for egen nettbutikk

Jeg blogger en del om helse, tarm og hud siden jeg selv har Rosacea. Jeg får så mange hyggelige meldinger fra andre som sliter med dette og bistår så godt jeg kan med råd som har fungert for meg gjennom årene.

Jeg fikk Rosacea for 18 år siden når jeg var gravid med min datter og samtidig måtte gå på en antibiotika kur fordi jeg hadde et benbrudd som ikke ville gro. Alt dette samlet ble for mye for kroppen og den gikk i streik.

Meg på det verst før jeg tok laser og medisin for å fjerne betennelsen.

Meg på det verst før jeg tok laser og medisin for å fjerne betennelsen.

Siden den gang har jeg vært interessert i kosthold og tarm, siden jeg ser jeg reagerer når jeg spiser enkelte ting. Prøver så godt jeg kan å “være flink” men har perioder hvor jeg ikke orker å tenke så mye på det. Som dessverre igjen får konsekvenser.

I gruppen Helse, hud og tarm var det mange som skrev de slet med oppblåst mage.

Jeg har noen rutiner jeg velger her dag for min egen helse. For å styrke tarmene blander jeg dette pulveret hver morgen i et halvt glass med ananas juice. Denne juicen fordi den er basisk.

large_Zinzino_Zino_Biotic_530.png

Jeg har nå brukt den en god periode og merker godt at dette gjør noe med magen. Ikke oppblåst og føler meg lettere. Om du ikke sliter med tarmene er det vanskelig å forstå følelsen av alltid ha oppblåst mage. Jeg hater det på alle måter og denne hjelper å stabilisere det problemet. Jeg er rimelig sikker på at det vil hjelpe deg om du sliter med oppblåst mage.

Hvis du har lyst å kjøpe kan du gjør det HER. Jeg anbefaler å abonnere samt betale med kort, da blir det rimeligere. Jeg liker at den da kommer rett hjem i posten til meg. Bare et tips. Den er råbra!

“ZinoBiotic er en skreddersydd blanding av 5 naturlige kostfibre. Disse fibrene fordøyes i tykktarmen, der de fremmer veksten av de sunne bakteriene. Zinobiotic bidrar til å redusere blodsukkerhopp etter måltider, og til å opprettholde gode kolesterolnivåer. Fibrene fremmer mange sunne tarmfunksjoner inkludert regularitet, følelsen av metthet og redusert oppblåsthet.”

  • Kostfiberblanding

  • Tarmhelse

  • Balansert kolesterol


Facebookgruppen min HELSE, HUD OG TARM finner du HER. Bli gjerne med! Prøver å dele mine råd for hva som har hjulpet meg.