Endelig Strynetid

Turen i dag gikk supert….storkoste meg 7 timer i baksetet.Sønnen Kasper stod for kjøringen og liker det. SÅ deilig. Jeg hadde forberedt meg godt, lastet ned en serie på Netflix og rigget meg til. Denne kan jeg anbefale…utrolig bra, med Renée Zellweger i en av hovedrollene:

Turen gikk unna med flere episoder på rappen inkludert noen minutter på øret. Været var ikke det beste og vi måtte faktisk kjøre om Sogndal på grunn av snøvær over Strynefjellet. Helt utrolig, jeg lurer på om værgudene i det hele tatt følger med i tiden.

Fikk telefon fra Svigermor tidlig i morges. Den generasjonen hører forsatt på værmeldingen i det de står opp, ergo de er oppdatert på det meste og passer på oss som skal ut på veiene.

Stryn trinegrung 3005 3.jpg

Med stopp underveis storkoste vi oss. Så kjekt når ungdommen vokser til og begynner å legge merke til ting de passerer. Naturen, kulturopplevelser og ikke minst historier fra sine barneår til kjæreste om ting de har opplevd tidligere på turer vestover.

Jeg blir helt rørt jeg…..skikkelig koselig å høre at historier vi har fortalt nå går videre til nye familiemedlemmer.

Stryn trinegrung 300519 2.jpg

Det snør

På toppen av Hemsedalsfjellet snødde det faktisk, helt utrolig.

Vel fremme var det rett i matfatet. Svigermor, snart 80 år, hadde laget pinnekjøtt til over 30 stykker som svingte innom. 30 stykker!!! HELT SYKT! Jeg hadde ALDRI klart å regne ut hvor mye jeg skulle handlet inn til så mange mennesker, men har en oppdratt 6 unger, laget mat til mange gjennom årene så går det vel som en lek.

Stryn trinegrung 300519 1.jpg

Kasper i firsteg mens snøen daler rundt ham. Jeg gleder meg sånn til disse dagene og det var SÅ kjekt å se alle igjen etter så mange år. Føler meg heldig og det er forsatt som å komme hjem. Stryn vil alltid være et spesielt sted for meg på alle måter.

Imorgen er det klart for lag. Nytt etegilde, historierfortelling og masse hygge. HERLIG!

Snapchat-1214160728.jpg