Egentid og verdi for meg

Er det en ting jeg er nøye på så er det håret. Huden og håret. Jeg planlegger dagene og ukene mine nøye, men hver måned setter jeg av tid til dette. Grunnen er enkel….alderdommen har meldt sin ankomst og de grå tustene spretter opp som om de trodde noen ba dem komme. Shit.

tine grung chi hair 280519 1.jpg

Fordelen med å jobbe som jeg gjør er at jobben er med meg når laptopen er med. Eller fordel og fordel….gjør at jeg nesten alltid er på jobb, men jeg trives med det og det er det viktigste.

Jeg har vært stamkunde hos Chi Hair i Drammen så lenge jeg kan huske. Tror faktisk vi nærmer oss 12-13 år nå. I skrivende stund er det Britt Marie som leker med lokkene….hun er RÅ på kort hår!

trine grung chi hair 280519 2.jpg

Lekker salong midt i Drammen sentrum. Facebooksiden til Chi Hair finner du her. Masse lekre frisyrer og farger, ikke minst. De er utrolig flinke og kreative!

Jeg hadde et møte med hun som lærer meg opp angående helse, hud og tarm i dag. Glad jeg sitter her i stolen med litt egentid, for hodet koker over av ny informasjon som skal plasseres i nye skuffer. Jeg elsker å lære nye ting, men om det kommer mye informasjon på en og samme tid kan det bli litt mye i topplokket.

Det viktigste jeg da gjør er å meditere. Passe på at tankekaoset jeg føler ikke tar energien fra meg. Derfor skal jeg nå legge bort dataen, plugge meditasjonsmusikk i ørene og samle meg. Rydde bort alt jeg har lært, ikke la tankekaoset styre, men roe helt ned.

Jeg kaller denne øvelsen min å “gå inn i egget”. Jeg visualiserer at jeg sitter inni et egg og ingen kan forstyrre meg der. Har rolig musikk på ørene, puster godt ned i magen og danner meg et bilde av at jeg sitter inni et egg. Høres merkelig ut, jeg vet.

MEN når den jeg er støttekontakt for sier at denne metoden oppleves som den metoden som har fått vedkommende til å roe tankekjøret, så tenker jeg den har noe for seg for andre. Derfor deler jeg, fordi den funker på de som trenger den. Sitt for seg selv, lukk øynene, pust dypt ned i magen 10 ganger og så visualiserer du at du sitter inne i et egg.

Kanskje det ikke går første gang, men plutselig blir det stille rundt deg. ELSKER egget!