Ensomheten kan spise en opp

Idag kommer jeg ikke til å miste flyet mitt, det er helt sikkert. For et surrehue på vei til Stavanger, det skal aldri skje igjen! Det er snikkers og tvist.

I skrivende stund er jeg godt plassert i en stol på Sola flyplass og venter på at flyet som skal gå. Helger som denne gir så mye påfyll og ingenting er som “de gode gamle”. De som har fulgt en fra en var veldig ung til sinns, feilet, reiste seg, utviklet seg og vokste. De vennene kan en faktisk ikke erstatte og jeg setter utrolig pris på gjengen min i Stavanger. Mamma og broren min med sin familie, like så. Jeg har kost meg.

Memory lane

Tur med broderen på trakter hvor vi vokste opp <3

Jeg passer på å være tilstede, ikke stresse og roer. Føler på tre dager at jeg har vært på en miniferie som inkluderte festlig lag for Sigve som ble 50 år, gåturer på gamle trakter, gode samtaler med mine nærmeste og ikke minst god mat i dag hos muttern før avreise.

Det gledes.

Ikke minst jobbes det videre med foredrag jeg skal ha med en hemmelig kar. Nei ikke kjæreste, han er godt gift, men vi jobber med et foredrag om ensomhet. Sammen. Jeg gleder meg så sinnsykt!

Det er så mange som sliter med ensomhetsfølelse og jeg ønsker å bidra med mine verktøy som jeg selv bruker når jeg merker livet tynger. Det snakkes altfor lite om ensomheten som mange går med. Følelsen av at livet ikke byr på det en skulle ønske.

trine grung 270519 2.jpg

Hva kan vi da gjøre selv for å endre tingene? Jeg mener ja og dette brenner jeg for å gjøre noe med. Jeg har min egen lille verktøykasse, for det er noe med tiden når en blir voksen, barna blir store og en er singel. Eller i et parforhold som ikke gir en det en trenger.

Da dukker denne murrende følelsen opp og mange kjenner på det. Sosiale medier knytter oss sammen men samtidig skapes det mye ensomhet. For ingenting kan erstatte en samtale “live”. En samtale med noen som genuint lytter og er tilstede.

Gleder meg til å dele. Hvis du ønsker informasjon når foredrag lanseres så legger du igjen mailen under her. Jeg sender kun ut informasjon om når det lanseres og byer vi kommer til. Gleder meg sinnsykt!

trine grung 270519.jpg

Må bare tipse om denne kåpen, jeg elsker den. Kjøpte den for en rimelig penge på Lindex før jeg dro til Stavanger. Fikk så mange komplimenter at jeg måtte dele et bilde. Tusen takk for alle som følger meg på Instagram som sendte melding. Det gledes!


FØLG MEG PÅ INSTAGRAM