Nederland ga energi!!!

FOR EN TUR! Jeg kan ikke huske sist jeg var så glad som jeg er om dagen. Sakte men sikkert nærmer jeg meg mer og mer. Lytter og justerer, utvikler og tenker videre. En er aldri utlært og det gjelder bare å holde ørene åpne for ny læring- hele tiden.

Livet er sånn og ingenting trenger å være definert fra start. Jeg har tro på at om en hele tiden er åpen, nysgjerrig og jobber målrettet så vil veien skapes og bli som den skal bli. Ikke stenge av og tro at en kan alt, vet best eller være skråsikker på at alt er skåret i stein.

Nikolai, Espen, Kathra , Mette, Alicia og Steinar

Nikolai, Espen, Kathra , Mette, Alicia og Steinar

Denne gjengen var jeg på tur med i Nederland. Vi besøkte Amsterdam og Leeuwarden for å lære. Jeg er heldig som har samarbeid med Driv Inkubator/CXS Growth som hjelper gründere både nasjonalt og internasjonalt.

De som var på tur var HAYK med Nikolai i spissen, VREADU med Espen som gründer og damene Kathra og Alicia bak Generation2lead. Selvfølgelig også Mette og Steinar (DIGGER DEM) i DRIV Inkubator som bistår alle sammen med fokus, forretningsutvikling og prosjektledelse.
NYTTIG! Tenk at jeg fant denne gjengen i Drammen!

Jeg begrenser ikke Digitalakademiet kun til Norge for jeg tenker internasjonalt frem i tid med thedigital.academy. Lære først masse bort i Norge via video og så gjøre det samme ut i verden. Viktige kontakter er opprettet både i Nederland, England og Danmark, og derfor er jeg ekstra glad for å få være med på denne turen.

digitalakademiet amsterdam 3.jpg

Leeuwarden

En liten by 2 timer fra Amsterdam

Utrolig mye fint å se på tur, samtidig som en lærte masse. Det var flere foredrag som gjorde at jeg justerte . måten jeg skal lære bort i Digitalakademiet. Idag trenger en nødvendigvis ikke gå på skole i flere år for å lære seg vekstmarkedsføring.

Vi skal servere oppskrifter for det som fungerer akkurat nå innen digital markedsføring. Samtidig som en skal bli trygg på det tekniske for det er her mange blir usikre. Utrolig mange forstår ikke alt det tekniske men det er enkelt å trygge en på via video.

Igår var jeg i møte med et videoproduksjonsselskap som går inn i Digitalakademiet som medeier. TJOHO! Ergo alt blir seende proft ut og det som var morsom var at de så også muligheten for å dele sin kunnskap via video under Digitalakademiet paraplyen. Livet gliser!

digitalakademiet amsterdam 2 (1).jpg


Nå må jeg jobbe for å holde fokus og ikke la energien brukes unyttig. Da blir trinemor fort sliten og det kan vi ikke ha noe av i denne fasen. Men aldri før jeg har jeg jobbet mer fokusert og sett hvor jeg skal. Det er helt utrolig alt som nå faller på plass.

I tillegg har jeg en ufattelig flink kar med på laget som også bidrar. Gleder meg til å vise alle og fortelle enda mer!!

digitalakademiet amsterdam 2.jpg

En ting er sikkert, Nederland skal jeg tilbake til! Både på ferie for å sykle og se. Utrolig flott land og virkelig tilrettelagt for sykkelferie. Det blir bra. GOD dag til deg…jeg må bare dele for dette er så moro!