Effektiv gründer

Nå som mitt eget selskap Digitalakademiet AS er oppe og står er det mye som skal på plass. Jeg legger planer for kurs og foredrag jeg skal holde, nettkurs som skal utvikles og kunder jeg skal jobbe med. Bare den siste uken har fem tatt kontakt så nå gjelder det å holde tungen rett i munnen.

Det har skjedd en spennende utvikling og det er at to andre selskaper går inn i Digitalakademiet. Jeg har hatt gode møter med begge parter og de ser helt de samme mulighetene som jeg gjør for selskapet og ingenting gleder meg mer. Dette er så spennende!!!! Tenk, jeg er gründer på ekte!

Jeg skal skrive om partnerne når alt er signert og klart, men viktige blir de! Det ene selskapet er rå på videoproduksjon, det er jo en del videoer som skal produserer under vår paraply, og han andre er rågod på digital markedsføring. En kan ikke gjøre alt selv og dermed blir begge viktige for meg veien videre!

Jeg gliser fra A til Å om dagen og det er ikke rart! Tusen takk til alle som sender meg meldinge og heier. Jeg setter så stor pris på det!!