Gründerevent i Amsterdam

Dette er så spennende for nå begynner det virkelig å skje ting med drømmen min. Hva er drømmen din, lurer du kanskje på, for jeg har jo hatt mange i løpet av årene som blogger. Den store drømmen er å bygge Digitalakademiet hvor jeg hjelper mange bedrifter til å forstå den digitale markedsføringen. Alt gjøres online og det er kun i Fase 1 digital markedsføring har fokus. Digital kompetanseheving innen ulike bransjer kommer.

Digitalakademiet AS er opprettet og det er flere faser i denne byggefasen. I fase 1, der vi er nå, er det fokus på digital markedsføring og forståelse for alt det tekniske. Vi begynner i Norge, men nå er jeg i Amsterdam for å begynne ferden med å bli kjent med markedet i resten av Europa.

Jeg har kjøpt domenet thedigital.academy og tenker at landegrenser er kun akkurat det. En landegrense. I fase 3 vil vi se på utvikling utover Norge, ergo det er ikke nå, men det er viktig å begynne prosessen siden det er målet.

trinegrung Digitalakademiet 19_3 1.jpg

Nettsiden er under utvikling og i denne fasen gjør jeg alt selv. Det gjelder å holde tungen rett i munnen, men jeg kjenner at jeg nærmer meg mer og mer. Den siden som ligger på Digitalakademiet.no idag er ikke den vi skal bruke.

Min datter Frida er god på farger og i det jeg var SÅ fornøyd med siden kom hun med tilbakemeldinger at det ikke så bra ut. Mamma, det ser ut som en bæsjebrun på siden. Det skal vi ikke ha. Jeg sier vi, for planen er at hun skal bistå mens hun fra høsten studerer i utlandet.

trinegrung Digitalakademiet 19_3 2.jpg

Det jobbes på og jeg skal bare gliser om dagen. Stolt over at jeg igjen våger, stolt over at så mange tror på ideen min og ikke minst at jeg får mulighet til å være i Amsterdam i tre dager. Ungene er store nå og det er perfekt at mor nå kan bygge selskapet hun drømmer om.

Har du noen tips om hva jeg bør se mens jeg er i Amsterdam? Jeg har tid mellom slagene og drosjene er jo ikke langt unna. En spasertur i går kveld var en en morsom opplevelse hvor nesen virkelig kjente at luktene utenfor enkelte barer ikke var helt den samme som i Norge. #hasj. Haha.

Blogger ikke så ofte lenger men det er fokus om ikke lenge. Må bare få en del mer på plass først. Ha en super dag!