Den rene klesstilen

Dere som har fulgt meg lenge, og ihvertfall på Facebook og Instagram, vet om meg og kjoler. Jeg hadde flere mål for året og et av dem var å kle meg mer i kjoler. Deler av året klarte jeg dette fint, mens noen perioder ble jeg rett og slett for usikker.

Mange synes dette er rart men alt er en prosess. Jeg er kjempeflink til å finne klær til andre mens på meg selv har jeg med årene blitt mer usikker uten at jeg aner hvorfor.

Men en stil liker jeg veldig godt og det er den rene stilen. Jeg er helt splittet her for den ene delen av meg vet at jeg kler farger VELDIG godt men den andre delen vil ha en ren klassisk stil uten at fargene tar fokuset. Forstår du hva jeg mener?

Mønster kan jeg føle blir kaos på meg, kanskje noen vet hvorfor dette skjer? Er nok styrt av hjernen og de ulike deler av vår personlighet. Den kreative siden av Trine vil ha farger (uten mønster) mens businessdelen vil ha en ren klassisk stil. Som den under. Jeg ELSKER denne stilen, hva synes du?

Trine grung beige stil 2019.png
  1. Topp HER // 2. Cardigan HER // 3. Buske HER // 4. Genser HER // 5. Kåpe HER


    Annonselinker

Ren og fin stil, er du ikke enig? Jeg vet jeg kler en ren og klassisk stil men samtidig så er farger viktig. Men nå er personligheten min ganske fargerik hehe så kanskje det er derfor jeg alltid trekker mot denne stilen….for den roer meg ned? Jeg aner ikke.

1163058_in_pp.jpg

Rød kjole HER

Jeg vil gå med mer kjoler i 2020, det er helt klart et mål jeg har. Men jeg skal få meg litt hjelp til både finne den rette stilen og det rette snittet for meg…jeg er i dialog med ei som kan dette men hun var litt travel i 2019.

Men selvom en finner noen som er gode på å gi gode råd så kommer din også med sin smak. Tror du ikke at de skal kjenne en godt før de tilrettelegger en stil til en? Se der, enda mer usikkerhet! Jeg blir sprø av meg selv!