Hvorfor så skeptisk?

Jeg er ikke god på mennesker som er skeptiske og det handler mer om meg enn dem som er det. Jeg har et åpent sinn og har alltid hatt det. Jeg forstår ikke dem som dømmer, men dømmer de sånn egentlig? Har de ikke bare en annen oppfatning enn meg?

Tidligere var jeg flink til å dømme andre- Dømme uten å se “bak teppet” og tenke at de kommer med sin bakgrunn og sin bagasje fra livet. At de kanskje har en annen mening enn min og at det var deres mening. En annen enn min og at det er helt ok.

En kan ikke enes med alle, det vet en når en blir voksen eller eldre.

Hver eneste dag opplever jeg skeptiske mennesker. Det er en del av “jobben” ved å være tildels offentlig eller personlig i sosiale medier. Jeg har holdt på siden 2004, ergo jeg har blitt ekspert på segmentere HVEM jeg orker å bruke tid på og ikke.

IMG_20191204_110500_039.jpg

For veldig ofte “vinner” en ikke diskusjonen med en som er skeptisk. En kan komme med så gode argumenter en bare vil, personen har bestemt seg og dermed blir det sånn. Noen ganger har jeg gitt opp, resignert og blitt utslitt av det. Tatt det personlig og blitt lei meg, men ikke nå lenger.

Jeg har vel blitt voksen. Forstått at en kan ikke blir likt, akseptert og forstått av alle. Og det er helt ok.

Jeg har min reise og du har din. Jeg ønsker bare å sørge for at min er morsom mens jeg er her og det er den. Jeg har aldri hatt det mer morsomt på jobb, og det i en bransje JEG alltid var skeptisk til tidligere.

Nå som jeg KAN bransjen forstår jeg ikke min egen tidligere skeptiske tankegang, men jeg ser det handlet om kunnskap. Kunnskap om en av de raskest voksende bransjene i verden. Jeg visste for lite, rett og slett.

Jeg har startet min egen salgsorganisasjon som vi kaller for Fellesskapet. Vi franchiser oss inn, får vår egen produktportofølje som vi jobber med, får solid opplæring til hvordan vi skal jobbe og ikke minst læring til hvorfor produktene er viktige for helsen vår.

Jeg valgte å kalle det for Fellesskapet fordi jeg har alltid savnet det som selvstendig næringsdrivende. Et Fellesskap av likesinnede som brenner for å drive for seg selv, og, som meg, brenner for indre ernæring og helse.

Hele arbeidshverdagen min har endret seg og jeg jobber over hele verden med partnere som vil det samme som meg: Hjelpe andre til bedre helse og ikke minst drive for seg selv. Jeg passer nok ikke inn i A4- livet hvor en er presset på tid hele tiden. Hamsterhjulet fra 8 til 16 uten at en belønnes for ekstra innsats.

Kanskje du har lyst å jobbe med oss? Jobbe sammen med meg og Fellesskapet som på få måneder har blitt over 60 personer spredt over hele verden? Jeg kommer aldri til å gi meg og er stolt over det jeg har startet som på kort tid har blitt stort. Og større skal vi bli! Direktesalg er GULL for oss som vil drive for oss selv.

Lyst å høre mer? Legg igjen e-posten og du hører fra meg. Det kan ikke skade å lytte, for kanskje du lærer noe og dine drømmer om å drive for deg selv med likesinnede blir virkelige?