Lære noe om en selv!

Det er ingen som leser mer selvutviklingsbøker enn oss kvinner. Jeg skrev for lenge lenge siden et blogginnlegg hvor jeg gjorde litt narr av all selvutviklingen alle driver med, helt til at jeg skjønte at jeg selv trengte en endring. Beklager for min noe tidvis sinte blogging før!

Jeg måtte gå i meg selv for å se hva slags endring jeg ønsket, hvordan jeg skulle jobbe med meg selv videre og ikke minst skape meg det livet jeg faktisk ønsket meg. Det tok sin tid siden den spee start i 2004, hvor jeg i et KK intervju ble bedt om å utdype mine positive og negative sider. Har jeg  det? Hva er de?

Det var ikke bare bare å oppdage sider ved en selv som en kanskje ikke likte, men når en blir bevisst på sider ved seg selv så starter en bevisstgjøring. Ihvertfall gjorde det det for meg. Jeg begynte sakte men sikkert jobben med å bli enda bedre kjent med meg selv og en kommer jo aldri helt i mål.

Så kom 2016 og hele kortstokken raste. Igjen.

Jeg var rimelig langt nede og endte på TV2 Nyhetene. Snakket om den ensomme juletiden etter et blogginnlegg samme året. Hvordan  kom jeg hit? Jeg hadde jo jobbet så hardt med endring, men forsatt raste verden rundt meg?

Da tok jeg grep. Skikkelige grep. Satte alt jeg hadde lest og lært om hvordan jeg kunne skap endring for meg selv i system. Jobbet jevnt og trutt, satte meg realistiske mål og gjennomførte ett og ett. Mine personlige mål, for det står ikke på karrieremålene her i gården.

Siden har jeg ikke hatt et tilbakefall. Ikke EN ENESTE deppedag, faktisk. SÅ deilig og SÅ viktig. Mange følgere på snap (trinegrung er meg om du vil følge) og andre steder spurte meg om denne planen jeg følger, hva er den? Det ble det kurs av, siden mange av dere spurte, og nå skal jeg holde webinar om prosessen.

Hvordan få det bedre i hverdagen, rett og slett. Hvordan gjennomføre personlige mål? Det kan være alt fra å forstå hvorfor en tidvis er lei gubben, hvorfor en aldri gjennomfører slankekuren, hvorfor dørstokkmilen ofte er langt unna og hva en gjør om en er noe lei av jobben sin.

Jeg er rimelig sikker på at alle har godt av å se på seg selv tidvis. Daglig treffer jeg kvinner som klager over ting uten å gjøre noe med det. Hvorfor? Er ikke det interessant? Vi skal liksom være verdens lykkeligste land men likevel finner vi hele tiden ting å klage over.

Er du lykkelig? Har du det bra? Noe du ønsker å endre? Kanskje du ikke vet hva men noe murrer....du kjenner at du ikke helt strekker til og trenger å lære hvordan du kan si NEI og sette deg selv først?