Denne krimserien har du lyst å lese!

Annonselenker

Jeg falt pladask for disse bøkene og er snart ferdig med hele serien til Kristina Ohlsson. Utrolig spennende og velskrevne bøker som jeg slukte.

Da jeg i mai var på ferie i Hellas med min gode venninne Line ble jeg introdusert til denne forfatteren og Line hadde selv slukt to bøker kjapt og påstod de var skikkelige pageturners. Jeg trodde jeg hadde lest det meste av det som finnes av serier men tydeligvis ikke. Disse bør du sjekke ut

Klikk på bildene for å komme til bøkene. De står i rekkefølge, for det er flere i denne serien.

1. Den første boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman. En liten jente forsvinner fra et tog. I en annen del av Sverige lever en ung kvinne i skjul, redd for å bli funnet av mannen sin. Hun vet hvorfor jenta er forsvunnet, og forbereder seg enda en gang på flukt.

Politietterforskningen ledes av den legendariske Alex Recht. Med seg har han akademikeren Fredrika Bergman, som skulle vært fiolinist, men i stedet er havnet hos politiet. Hun arbeider hardt for å lede etterforskningen bort fra det sporet de først peilet seg inn på. Askepott er den første boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

 

 

2.Den andre boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman. Et eldre prestepar blir funnet skutt i sin egen leilighet. Det ser ut som om mannen har drept konen sin og deretter seg selv. Fredrika Bergman og kollegene hennes i etterforskningsgruppen til Alex Recht er satt på saken med dobbeltdrapet.

Snart forstår de at det dreier seg om noe langt mer komplisert enn et selvmord. Diverse begivenheter utenfor Sveriges grenser synes å være beslektet, men forbindelsene mellom dem er uklare. Dette er den andre boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

 

 

 

3.Den tredje boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman. En ung kvinne blir funnet drept og partert i et skogsområde utenfor Stockholm. Hun blir identifisert som Rebecca Trolle, en litteraturstudent som forsvant to år tidligere.

Mens Alex Recht og etterforskerne hans prøver å forstå hva som førte til at Rebecca fikk en så voldsom skjebne, gjøres det flere funn på åstedet: Det rommer hemmeligheter som viser seg å være flere tiår gamle. Dette er den tredje boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

 

 

4.Den fjerde boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

En fullsatt Boeing 747 letter fra Stockholm med kurs mot New York. Kort tid etter avgang finner en flyvertinne et trusselbrev med et krav til både den svenske og den amerikanske regjeringen. Blir ikke kravene innfridd, blir flyet sprengt.

Politioverbetjent Alex Recht jobber intenst med kapringen sammen med Eden Lundell hos Säpo. Fredrika Bergman, som nå arbeider for Justisdepartementet, blir sendt tilbake til politiet for å være regjeringens koordinator i saken. Dette er den fjerde boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

 

 

5.Den femte boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman. Idet barna ved den jødiske barneskolen er i ferd med å avslutte skoledagen, blir en lærerinne skutt i skolegården, foran øynene på sjokkerte barn og foreldre. Samme ettermiddag forsvinner to unge gutter på vei til tennistrening.

Et kraftig snøvær har rammet Stockholm og gjør letearbeidet vanskelig. De to sakene blir først etterforsket hver for seg, men da myndighetene får varsel om at en israelsk etterretningsagent har reist inn i Sverige, skjønner Alex Recht og Fredrika Bergman at sakene har noe med hverandre å gjøre. Dette er den femte boken i serien med politietterforsker Alex Recht og Fredrika Bergman.

 

Jeg likte veldig godt denne serien og Line hadde helt rett, en klarer ikke å legge bøkene fra seg. Jeg leste tre stykker på rappen og er i gang med den femte nå. Sol og sommer = gode bøker, denne blir med meg på stranden og jeg skal sjekke flere av samme forfatter.