Hvordan gikk foredraget Trine?

Endelig hjemme i kosetøyet i sofaen igjen. En serie (Punisher, min sønn insisterer på at den er bra) ruller over skjermen mens hodet mitt enda knaker, tvister og vrir på alle inntrykkene fra i dag. VELDIG stolt og glad over det Solfrid skriver her......

Talerlisten.no (ANMELD GJERNE meg som foredragsholder HER) hadde samlet et knippe av utvalgte foredragsholdere, tusen takk for muligheten, og jeg var så heldig å få være ei av disse. Jeg kunne safet og kjørt et foredrag om sosiale medier, men jeg pushet meg selv til å starte dette nye kapittelet som jeg har gått svanger med i mange år.

Kvinner som våger.

Ja, det blir en del prat om dette fremover men det har du vel skjønt. Dette svangerskapet har jammen trukket ut i tid, hele fire år siden jeg først begynte å drømme om dette konseptet. Først tenkte jeg bok og laget en prosjektplan for den. Var hos to forlag og fikk veldig gode tilbakemeldinger , men de ønsket bare meg i boken. Meg liksom?

Opprinnelig skulle konseptet handle om andre kvinner som våger, men forlagene ville høre mer om meg og hvordan jeg jobber for å våge mer. Først ble jeg deppa over "avslaget" men innså fort at det var kun en justering mer enn et avslag......ergo den formes litt uke for uke. Boken altså. Men først nettkurset for å bidra til ander som ønsker å våge mer.

Etter foredrag i dag var jeg "høy" en periode men  heldigvis takket jeg ja til å kjøre min mentor og coach hjem. Han er en av landets beste foredragsholdere og ga meg MANGE gode innspill og konstruktiv kritikk. Jeg slukte alt rått og har respekt for at jeg er i læring nå som jeg beveger meg i nytt farvann.

Selvfølgelig pratet jeg altfor mye i foredraget og tøyset mer enn opprinnelig planlagt, det er en evig læring for min del, men mentoren mente jeg hadde gjort STORE fremskritt siden sist han så meg.....var mer opptatt av læring til publikum, mer strukturert og framsnakket det å våge. JIPPI! Jeg jublet og takket pent.

Så her sitter jeg og allerede har jeg endret masse. Det er delt inn i to foredrag med et som varer i 30 minutter og et som varer i underkant av en time. Med masse læring.

Jeg håper å holde dette foredraget for bedrifter for at ansatte skal jobbe mer med egen utholdenhet, gjennomføringsevne og gjennomføringsvilje, våge å tenke nytt og annerledes, våge å ta sjangser og tro at det umulige faktisk kan være mulig. For hva sitter en igjen med om en ikke våger å ta sjansen?  Kanskje en aldri får sjekket ut om det faktisk er mulig, det en drømmer om?

HALLO! Jeg kom meg TO ganger til Oprah.....den er vanskelig å slå men hvem hadde trodd det liksom?