Jeg slutter på jobben og endrer fokus.

Det skjer så mye om dagen og da tenker jeg ikke på ting rundt meg. På utsiden.  Trine er fokusert, full av energi, trenger mindre søvn, tenker masse og legger planer. Typisk for Trine i endring og jeg er virkelig i endring om dagen. Endringer på innsiden. Fingrene flyr over tastaturet i skrivende stund.

Jeg har lært så masse om meg selv de siste årene og når jeg merker at noe ikke stemmer, så endrer jeg. Lytter, justerer og passer på å hele tiden gjøre det i tråd med mine verdier, hva jeg ønsker og hvor jeg vil. Jeg dveler ikke, bestemmer jeg fort og bare gjør det. Hvis alt føles riktig, vel og merke.

Kvinne som våger.

Om jeg skal slå meg på kassen og faktisk påstå å være en kvinne som våger, så krever det ofte kjappe beslutninger. Og jeg er nok vel kjapp for enkelte, så her gjelder det å følge med i svingene.

Jeg er en digital person og elsker mulighetene som nettet gir. Det vet dere som har fulgt meg lenge. Jeg har lenge holdt nettkurs, kjørt webinarer i mange år (selvom det er lenge siden nå) og blogget i over fjorten år. Fremover blir det fokus på bloggen og min digitale drøm.

Jeg har siden mars 2017 jobbet som digital hodejeger, men jeg passer ikke til å være bundet til en plass. Jeg har derfor valgt å si opp min stilling og jobbe for meg selv igjen. Det er med tungt hjerte jeg sier vi sees igjen til gode kollegaer, men det har dukket opp noen muligheter jeg ikke kan takke nei til. Rett og slett.

Dynamic People gjengen er en super gjeng og selve rekrutteringsprosessen er kjempespennende. Virkelig! Finne de rette menneskene til de rette stillingene. Utvikle mennesker i prosessen og hjelpe de til å se nye muligheter. Elsket det, men likevel dukket det nå opp en mulighet som jeg kjente var så riktig at jeg hopper fra 10 meteren, igjen.

Og jeg elsker det!

FULL av energi og pågangsmot gyver jeg løs på nye oppgaver, knytter meg ikke til andre enn meg selv og det jeg ønsker å skape på nettet. SUPERGØY! Flere venninner synes jeg er klin kokos, men jeg vet at når jeg fokuserer og virkelig går inn for noe jeg vil, så ordner alt seg. En må gjøre det en virkelig tror på og jeg tror på meg selv. Er det lov å si?

Det er så viktig å lytte til seg selv og jeg er over snittet god på akkurat det. Jeg kan ikke gjøre annet enn å lytte til det som er riktig for meg. Jeg lever kun denne ene gangen og da må jeg gjøre det jeg er best på. Jeg gutser på og nå blir det masse blogging om prosessen fremover.

Fokus på å dele mye av det jeg lærer om digital markedsføring, om mennesker i utvikling og de temaene jeg virkelig brenner for. Jeg skal jobbe med mennesker og ikke selge. For det liker jeg dårlig. Jeg liker å dele og jeg skal bruke denne bloggen til det jeg alltid har ment den bør brukes best til, å dele ting som jeg kjenner engasjerer meg. Glad for at du forsatt er her!! Lag deg en super dag!

Les litt om de kundene jeg har jobbet med før her http://www.trinegrung.no/digital-radgiver/ . Jeg skal og holde mange foredrag og de kan du lese om her http://www.trinegrung.no/foredrag/

Denne passet rimelig greit for meg, er du ikke enig? Jeg har siste dag hos Dynamic på tirsdag. Uten dramatikk, kun fordi jeg ønsker å lytte til det som er riktig for meg.