Må ikke være en blåmandag!

Håper du har hatt en super helg, det har jeg! Gyver løs på siste arbeidsoppgaver hos Dynamic med masse energi. Jeg har flere spennende møter fremover og det er rart med denne bloggingen. Bare etter innlegget i går, hvor jeg skrev at jeg skulle slutte, så dukket det opp flere muligheter på mail.

SÅ kjekt å se at flere kunder har savnet mitt kreative digitale hode og det var veldig kjekt. Jeg er glad og kjenner dette er helt riktig for meg! Jeg fikk til og med forespørsel fra et annet firma om fast ansettelse, men der er jeg ikke nå. Denne tiden som kommer skal brukes til digitale prosjekter og de kundene jeg har nå.

Det er viktig for meg en god periode og jeg har ikke hastverk med noe. Tusen takk for all deling i går, det gleder meg veldig! Så mange hyggelig kommentarer og ikke minst alle heiarop. Jeg blir hoppende glad! Det ser du jo hihi.

Det er mange som har fulgt meg lenge, som jeg føler jeg kjenner etter mange år på nettet. Heidi, Alex, Ann Beate med mange flere som klappet og heiet, tusen tusen takk! Jeg er oppriktig glad for leserne mine og tror jeg svarte eller likte alle kommentarer. Håper jeg ikke misset noen!

Det er dere som er grunnen til at jeg forsatt "lever" digitalt og det gleder meg virkelig! Jeg leser alle kommentarer og det er lenge siden noe møkk har dukket opp. Tidligere når jeg blogget var det så mange meninger hele tiden, mange jeg skulle forholde meg til, men nå føler jeg kjernen er tilbake og det er så deilig! Jeg digger dere, virkelig!!

I morgen skal jeg ha avslutningslunsj hos Dynamic og det blir litt rart. Resten av uken skal jeg ha fri for å planlegge litt og så starter jeg med fullt trøkk fra neste mandag. Jeg har to store kunder jeg skal jobbe digitalt for pluss utvikle mine egne ting. Det er sistnevnte jeg kommer til å ha hovedfokus på her på bloggen. De andre kundene lever godt uten at jeg skriver om dem hehe.