Vendela våger, mye!

Det er mange kvinner jeg heier på og Vendela er klart ei av de. Hun er empatisk, snill og utrolig raus med de rundt seg. Jeg har ikke kjent henne lenge, men som en del av "bransjen" har vi alltid visst om hverandre. Tilfeldighetene ville ha det til at vi møttes via kjente på yoga for noen år siden, og jeg møtte en varm og ekte Vendela som flere nå har sett på TV. Boken til Vendela kan du kjøpe her https://www.tanum.no/_dokumentar-og-fakta/biografier/vendela-vendela-kirsebom-9788241914843

Hun har gitt ut bok og i går var det lansering. Det er jammen MYE denne dama har opplevd i sin karriere, og mye av det nesten litt for stort til at resten av oss kan fatte det. Hun har, som alle oss andre, hatt sine opp og nedturer, men de siste årene har kurven absolutt pekt oppover. Hun STRÅLTE på lansering i går og det kan en ikke fake. Dama har det bra. Punktum.

Ikledd en skinnkjole jeg hadde dødd for å passe, snakket hun villig om karrieren og ting hun har opplevd. Flere av hennes nære venner og familie møtte opp for å feire boken og hennes karriere. Veldig kjekt å få være en del av denne festen og høre enda mer fra det hun har opplevd. Jeg digger kvinner som våger, og hun har bein i nesa. Det er liten tvil om det!

Ikke se på meg. Jeg hadde vært oppe siden 0500 den dagen og var egentlig helt utslitt, men datteren min hadde lenge gledet seg til denne samlingen og var med meg som fotograf. Alle bilder er med andre ord tatt av Frida. Hun fikk så mye skryt av alle. Min datter altså. Hun er bare vakker, både inne og utpå.

Det er ikke ofte mine barn har vist seg frem på denne bloggen, i løpet av mine fjorten år som blogger, men nå var hun med meg på en offentlig event. Ergo jeg kan stolt vise denne vakre blomsten frem. Jeg har alltid hatt et bevisst forhold til publisering av disse to tenåringene våre, og jeg tror jeg kan telle på en hånd hvor mange bilder som faktisk er lagt ut av de i årenes løp. Men det er utrolig at de har blitt 17 og 18 år nå, og jeg storkoser meg hver øyeblikk jeg får sammen med dem.

Vi har et ekstremt godt og åpent forhold hvor samtalene alltid står i fokus. Eksen og jeg samarbeider supert og disse to er alltid fokus. Uenigheter kan vi ha, som alle tenåringsforeldre har med sine barn, men jeg hadde aldri laget blogg om det. Det er privat. At jeg på bloggen velger å være personlig er noe helt annet enn å være privat. Ser du forskjellen?

Jeg tror Linni er ei av de blideste personlighetene her til lands og jeg tar meg i å lure på om jeg noen gang har sett henne tom for energi og trist. Hun har sikkert sine øyeblikk som alle oss andre, men har en egen evne til å se det positive uansett. Vi pratet i går om hvor lenge vi faktisk har fulgt hverandre og heiet hverandre frem.....det begynner jammen å bli noen år nå. Hun er morsom å følge på snap og sønnen hennes Dennis vokser jo opp til å bli en prins. Så koselig å se henne igjen, gleder meg til lunsj Linni!

Jan Thomas. Du er så tilstede og ingen jeg kjenner i bransjen lytter mer genuint enn det du gjør. Blikk kontakt er din styrke og du får med deg alt mellom linjene. Der er vi ikke ulike og jeg er så glad for at jeg tilbake på tidlig 2000 tallet inviterte deg til radiostudioet mitt for en prat. Siden har vi skravlet mye selvom det er en stund siden nå. Veldig kjekt å se deg igjen i går og stilig antrukket som alltid. Jeg ser ut som ei julegris men igjen, jeg var veldig sliten. Neste gang vi knipser slike bilder lover jeg en mer opplagt Trine.

Hvor John Christian henter energien sin fra er ihvertfall ikke samme brønn som meg! Ingen jeg kjenner jobber mer enn denne karen men tar seg likevel tid til å stille på arrangementer som dette for sine venner. Det står det utrolig respekt av og tusen takk for din raushet. Kjekt å se deg igjen, alltid med en tørrvittig kommentar på lur.

Over helgen har jeg kjekke nyheter og jeg gleder meg til å dele. Jeg går en spennende tid i møte og bloggen skal være en viktig del av min nye reise. Jeg har legger planer for 2018 og har, som alltid, noen hårete mål. Hva er livet uten noe å strekke seg etter? For meg tørker jeg opp uten, det er sikkert! Nå snart helg og det skal jammen bli godt. En nær venninne flytter til Drammen, og jeg stiller med muskler og energi for å hjelpe. Gleder meg! ELSKER å kaste og venninnen får nok litt svettetokter av meg. Haha.