Ser de unge mulighetene?

Jeg er tidlig på farten i dag for å holde kurs og foredrag for unge entreprenører. De går på videregående skole i Lørenskog og skolen heter Mailand. Tidligere i år holdt jeg kursdager for Ungt Entreprenørskap Akershus og det var så moro å se fjesene til lærere når de skjønte at mulighetene er så mange når en retter fokus mot digital markedsføring. De skrev og skrev de dagene hvor jeg var i aksjon og tusen takk til Akershus- gjengen som ga meg muligheten.

Nå er jeg på farten igjen for den dagen i våres ga flere muligheter. Tidlig oppe i dag for å varme opp stemmen når over 200 elever skal forhåpentligvis inspireres av det jeg forteller fra min egen digitale reise.

De ungen i dag leker naturlig med de ulike sosiale medier selvom det er Snapchat som nå er preferansekanal. Det de ikke forstår er omfanget av deres adopterte mediebruk og hva det faktisk betyr for veldig mange bransjer.

Snart skal de ut å leke selv som ansatt og kanskje bedriftseier, og da er det viktig at de holder tungen rett i munnen. Jeg håper min reise og mine erfaring med mine kunder kan inspirere de til å tenke nytt, se mulighetene og stå sterkere i seg selv og sine valg.

Mine kurs inneholder mye kunnskap og det er så moro. Planen for 2018 er lagt og jeg har spennende ting å fortelle om få dager. JEG GLEDER MEG! Håper du får deg en super dag!! Min startet på en heldig cafe som var tidlig oppe siden køen inn mot Oslo var levelig i dag. Jeg var bare en time for tidlig ute haha.

Les mer om kurset jeg holdt i vår, for lærere, her http://www.trinegrung.no/2017/04/19/kurs-for-laerere-sosiale-medier/