Meldinger som dette betyr ALT

Jeg mener dette 100%, jeg har de beste mail- og bloggleserne. Om du ikke har fått det med deg kan du legge igjen mailen din og få en hilsen av meg hver søndag, og det er veldig kjekt når de betyr noe for andre. Å rette fokus innover, møte seg selv og egne utfordringer og endringer en ønsker, så skjer det ting.

I går var det søndag og det kom som alltid veldig mye respons tilbake til meg på mail. Jeg blir så hoppende glad, for det viser at åpenhet og vise egne svake sider skaper tanker hos andre. Enda mer grunn til å forsette!

Dette kom fra Anna igår:

Takk for nok en hyggelig og inspirerende Mail!

Du er så rett på i det du skriver! Du er konkret når du beskriver hva utfordringene dine er, og du er enda mer konkret idet du beskriver målene dine og vegen du går!

Må fortelle at mailene dine har gitt meg det sparket jeg trengte for å komme igang med små endringer som jeg har ønsket for meg selv, lenge. Det handler om kosthold, inaktivitet, den fordømte treliteringen med vin som hadde sin faste plass på kjøkkenbenken, slitenhet, sent i seng, mye ufornuftig pengebruk.

Jeg har vært, og er så sliten av meg selv og min egen livsstil! Kan fortelle at det jeg har grepet tak i til nå er kostholdet mitt, inaktiviteten min og vindrikkinga! Ja, og ikke minst søvnmønsteret mitt! Det er faktisk fire ting det, Trine!

Skulle visst bare takke deg denne søndagsformiddagen, men håper det er ok at jeg forteller at Mailene dine gjør at jeg har klart å starte en etterlengtet endring hos meg selv!

Ja, og en ting til! Du er så 'nedpå med begge beina nå'. Kanskje har du alltid vært det, men jeg synes iallfall jeg merker en forskjell.

Klem fra meg.

Ikke rart jeg blir glad!!!? Jeg har gjort store endringer på fem uker og gleden stod i taket når jeg i går var på Drammensbadet sammen med min sønn. Vi skulle svømme en time og jeg forventet meg tunge tak i vannet. Men NEIDA! Det gikk som en lek og jeg svømte dobbelt så langt på en time i går som for fire-fem uker siden. SÅ MORO! Treningen hjelper og det kjennes så godt!

Jeg er tidligere konkurranse-svømmer, men først nå kan jeg fokusere på teknikken og kjenne at en viss form er på vei tilbake. Jeg følte meg sterk i vannet og tøyset med ungene at jeg kanskje skulle, frem i tid, melde meg på Senior-NM? Tenk om jeg hadde klart det! Bare for moro, men likevel! Kjekt å leke med tanken!

Energien øker og helgene byr på akkurat det jeg trenger nå. Litt sosialt med gode venner, uten alkohol, og null sukker. Nok søvn og fokus på å gjøre litt hver dag. Om jeg ikke orker en dag så tar jeg meg fri med GOD samvittighet. Stresser ikke og sørger for at tankene jobber MED meg og ikke MOT meg.

Jeg som trodde at det skulle være ekstremt vanskelig å si ha det bra til sjokolade, men det går jo faktisk lekende lett! Sikkert fordi jeg spiser sunt og jevnt hele dagen, ergo suget kommer ikke på kvelden i samme grad. Livet gliser og jeg har mye på tapeten fremover. Tjoho!

1442918680_UberCons_SocialPack_Snapchat-128.png

For å følge treningen i hverdagen kan du legge meg til på snap: trinegrung. Eller legg igjen mailen i den røde boksen så får du og hilsen hver søndag. Gleder meg til kanskje å inspirere flere!